Åndedrettsmaske Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D, med utåndingsventil

Lav utåndingsmotstand, lettere å snakke med masken på

Åndedrettsmaske Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D, med utåndingsventil. Engangs partikkelmaske med en forformet struktur med stort indre volum for en behagelig passform, og som gjør det lettere å snakke med masken på. Pustingen blir spesielt lett takket være den veldig lave utåndingsmotstanden. Effektivt utslipp av fuktig og varm utåndingsluft gjennom utåndingsventilen for å forhindre at varme samles opp under masken.
Det spesialutviklede CoolSAFE ™ -filtermaterialet kombinerer ulike høypresterende filtermedier og oppnår dermed utmerket filterytelse. Grove og fine partikler fester seg effektivt i de forskjellige lagene.
De justerbare og slitesterke komfortable tekstilremmene sikrer enkel håndtering og en sikker og behagelig passform.
FFP3-masker beskytter mot skadelige og kreftfremkallende stoffer basert på vann og olje samt radioaktive partikler, luftbårne biologiske stoffer i risikogruppene 2 + 3 og enzymer. Den totale lekkasje er høyst 2 %, minst 99 % av forurensningene filtreres ut.
Typisk bruk for en FFP3-maske er for eksempel håndtering av tungmetaller, løvtre, bremsestøv, radioaktive partikler, patogener som virus, bakterier og soppsporer samt sveising av rustfritt stål.
Ikke gjenbrukbar. 5-pk.

  • Effektiv beskyttelse mot fint støv, faste partikler og aerosoler
  • Coolmax ™ utåndingsventil forhindrer ansamling av varme under masken
  • Sikker tetning ved nesen
1 055 kr

;