Bransjeledende selskap valgte Gerdmans løsninger

Brenderup

På veien til videre ekspansjon og til å bli et milliardselskap har navnesterke tilhengerprodusenten Brenderup bygget et nytt anlegg med produksjon og kontorer i Stigamo, rett utenfor Jönköping. Med på reisen er Gerdmans Innredninger som fikk tilliten til å aktivt medvirke i planleggingen og utførelsen av selskapets nye kontorer. Med innredning i hvitt, svart og rødt, fargene i Brenderups logo, har Gerdmans møblert resepsjon, konferanserom og kontorlandskap samt personalrommene, som vil gi en bedre fremtid.

Brenderup Group er Skandinavias ledende produsent av trailere og lastesystem for privat og yrkesmessig bruk med sterke varemerker som Brenderup, Fogelsta Brenderup Rental og Mont Blanc. Gruppen, med salgskontor i ni europeiske land, omsetter for ca. 970 milliarder kroner, har fem produksjonsenheter og 580 ansatte, hvorav 100 i Jönköping.

Reception

- Vi har hatt en fantastisk salgsutvikling de siste årene, konstaterer adm.dir. Stefan Sjöberg. Med den nye fabrikken og kontorene i Jönköping som naturlig logistikkbase har vi gjort investeringer for å forbedre vår markedsposisjon. Forutsetningene for våre medarbeidere er de beste med nytt utstyr og innredning i delikate miljøer.

Gerdmans fungerte som totalleverandør av innredning til kontorer og personalrom i det nye anlegget.

Barstol

- Vi kjente til Gerdmans fra før av, som en kompetent samarbeidspartner og pålitelig leverandør, sier Maria Hägg, administrator, Brenderup. Under prosjekttiden fikk vi nær kontakt med Gerdmans representanter, som skapte tillit og en kommunikasjon som forenklet prosessen når nye og raske beslutninger skulle tas.

Sammen med Gerdmans laget vi en plan for Brenderups behov og ønsker om å utnytte lokalets flater på best mulig måte og velge riktige møbler for bruksområde. En moodboard ble tatt i bruk sammen med en plantegning, som gav et positivt sluttresultat.

Skalstol

- Vi hadde en løpende dialog gjennom hele prosjektet, forteller Angeta Falk Ahlgren på Gerdmans Sverige. Vi begynte å presentere en helhetstanke rundt innredningen. Vi arbeidet primært med en fargepalett i hvitt, svart og rødt fordi vi ville at møblene skal knyttes og harmonere med selskapets logo og forsterke den identitet som Brenderup vil koble med sitt nye kontor.

Trend

- Ved større oppdrag arbeider vi på prosjektavdelingen med flere ulike deler som forslag og underlag på møbler, kostnadsforslag, bestilling, bestille montører og kvalitetssikre leveransen. Det er viktig for oss med oppfølging sammen med kunden etter at alt er levert og klart, for at kunden skal være fornøyd. Kunden skal føle seg trygg i prosessen, vi hjelper dem å virkeliggjøre deres ønsker, tanker og idéer. Ingen prosjekter er for store eller for små, alle våre kunder har tilgang til vår ekspertise og hjelp.

;