<

Meny

Plastlameller og Sveiseskjermer

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Sveiseskjerm Premium, på hjul
 varianter
1-delt skjermvegg, flyttbar
  • Premiummodell
  • Montert
  • Mobil
Sveiseskjerm Premium, på hjul, 3-delt
 varianter
3-delt skjermvegg, flyttbar
  • Premiummodell
  • 3-delt
Sveiseskjerm Basic
 varianter
HxB 2000x1400 mm
  • Basismodell
  • Umontert
Plastlameller, pris/m²
 varianter
finnes i 2 kvaliteter
  • Basismodell
  • Innendørs og utendørs
  • Isolerer mot kulde
Plastridå Industri Cold
 varianter
utmärkt som barriär mot ångor, damm och ljud

Plastlameller og Sveiseskjermer

Sveiseskjerm beskytter mot både støy, sveisegnister og sterkt lys. De kan også brukes som romdelere på verkstedet eller i industrien. Sveiseskjermene er også tilgjengelige med hjul, slik at de enkelt kan flyttes etter behov. Gjennomsiktige plastlameller i PCV kan festes både i tak eller vegg og brukes både innendørs og utendørs. Plastlamellene forhindrer trekk, støv, insekter og fugler osv. fra å komme inn. Vi hjelper deg med kjøpet av PVC-gardiner og sveiseskjermer, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Plastlameller forhindrer varmetap og beskytter mot trekk

Lamellgardiner av PVC er utmerkete i mange situasjoner. Installer gardinen i en stor døråpning og den vil forhindre at støv og kald luft trekker inn. Hvis du må holde døren åpen 24 timer i døgnet for eksempel for lastebiltrafikk, vil isolerende plastlameller være til hjelp mot varmetap. Lamellene holder varmen inne samtidig som det er enkelt for lastebiler og annen trafikk å kjøre inn og ut.

Våre plastlameller bestilles etter mål, og tilpasses etter dine behov. Når gardinene er laget akkurat etter dine mål, blir det ikke noen åpninger på sidene der varmen kan forsvinne. Plastlamellene finnes i to varianter, standard eller isolert. Plastlamellene med isolering brukes for eksempel i kjølerom. Lamellene er tilgjengelige i tre forskjellige bredder på lamellene.

Sveiseskjerm med og uten hjul

Hvis det utføres sveisearbeid på arbeidsplassen din, vet du at det krever riktig verneutstyr og beskyttelse for den som utfør jobben. Sveiseskjermer beskytter derimot også de øvrige ansatte mot for eksempel sveisegnister. Med sveiseskjermer kan du avgrense området for sveising og beskytte forbipasserende som ikke har nødvendig verneutstyr.

For midlertidige sveisejobber har vi mobile sveiseskjermer på hjul som enkelt kan flyttes dit det er behov. Skjermer uten hjul egner seg best for faste arbeidsstasjoner. Viktigst er at sveiseskjermen beskytter ordentlig slik at ingen blir utsatt for sterk sveiselys- eller gnister.

Vi hjelper deg med valget av PVC-gardiner og sveiseskjermer

Er du usikker på hvilken løsning som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!