Tips og guider

Når Gerdmans innreder det nye meglerkontoret får man en hjemmekoselig følelse

Les artikkel  – Den rette følelsen av interiøret var viktig da Tomas Nilsson skulle begynne å innrede HusmanHagbergs nye meglerkontor i Halmstad. “Gerdmans har et stort og bredt sortiment av kontormøbler.For oss var det viktig å få hjelp til helheten for å få den røde tråden, eller rettere sagt – den blå tråden. Vi erveldigfornøyde med resultatet”, sier Tomas Nilsson.

Fokus på bærekraft: Gerdmans Innredninger AS får gullmedalje av EcoVadis

Les artikkel  – Gerdmans Innredninger AS har sammen med Kaiser+Kraft og RunelandhsFörsäljning ABinnenfor TAKKT -konsernet igjen blitt tildelt gull i EcoVadis årlige internasjonale rangering.Gullrangeringen fra EcoVadis gjør at vi tilhører de fem prosent av globale selskaper somoppnårdenne status i sitt CSR-arbeid.

Gerdmans realiserte ideen om en kreativ arbeidsplass

Les artikkel  – Da Piab flyttet til sitt nye, totalrenoverte hovedkontor, fikk Gerdmans i oppgave å optimalisere utviklingsavdelingens nye laboratorieplasser. Det nye hovedkontoret er arbeidsplassen for 120 ansatte, som består av ledelsen, IT, HR, markedsføring, innkjøp, produksjonsplanlegging og utviklingsavdelingen.

Nye Höganäs: Premium kontorstol med ergonomi i verdensklasse

Les artikkel  – Aktiv sitting forbinder man oftest med en sadelstol, balansestol eller lignende der kroppens muskler aktiveres. Men du kan også lene deg tilbake i en kontorstol og allikevel sitte aktivt. Nye Höganäs-serien med premium funksjonalitet, ergonomi og design. Som produsert for å passe akkurat deg.

Riktig belysning på kontoret: Hold energien oppe og forbruket nede

Les artikkel  – Hvor viktig er lyssettingen på kontoret? Det er veldig viktig, både for å få et behagelig lysmiljø og for du skal kunne holde energien og konsentrasjonen oppe på din arbeidsplass. Så bruk mye lys, men med sparsomme lykilder. LED bruker 85 prosent mindre energi enn tradisjonelle lyspærer.

Har du behov for mer oppbevaring på kontoret? Design og bygg din egen Benna

Les artikkel  – Det gir bedre trivsel på jobben når det er ryddig og oversiktlig. Strukturer, slik at det du bruker ofte er lett tilgjengelig. Tenk på hva du vil vise frem og hva du helst vil ikke skal synes? Skal oppbevaringen være en del av interiøret eller stå for seg selv? Hylleserien Benna er veldig fleksibel og du designer selv hvordan den skal se ut. Det er bare å sette i gang!

Hva er det som gjør at akkurat du trives på jobben?

Les artikkel  – Kanskje er det kollegaene og den sosiale møteplassen, innredningen eller det gode lydmiljøet? Følelsen av å kjenne seg fornøyd når arbeidsdagen er over? Det er individuelt fra person til person. Gerdmans har alt for trivelige og effektive arbeidsplasser. Vi hjelper deg med å få frem helheten på arbeidsplassen med profesjonell gratis innredningshjelp.

Guide: Tips for et bedre lydmiljø på kontoret

Les artikkel  – Åpne kontorlandskap og hybridarbeidsplasser er sosialt og godt for samarbeidet. Men bakgrunnsstøy kan skape mye forstyrrelser og gjøre at det blir vanskelig å konsentrere seg. Akustikk handler om å fange opp unødvendig lyd. Gerdmans satser på gode arbeidsforhold med lydisolerende stillerom og moderne og designede lydabsorbenter.

Velg rett lagerhylle til din arbeidsplass

Les artikkel  – Gerdmans har et bredt sortiment av lagerhyller til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hva skal din hylle kunne tåle? Hvilket miljø skal lagerhyllen stå i? Kanskje har du bruk for mere lagerkapasitet i fremtiden? Her er noen gode tips!

En tom og forlatt foajé fra 80-tallet fikk nytt liv

Les artikkel  – Det gjelder å gi et godt førsteinntrykk, mener Eija Lindberg på Nolato. Med de rette idéene, innredningshjelp og produkter skapte Gerdmans en ny sosial og populær lounge i Nolatos entré. For spontane møter, større samlinger, kaffepauser og annet.

;