Meny

Gerdmans advantages

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

Tips og guider

Kontoroppbevaring – smarte oppbevaringsløsninger til kontoret

Les artikkel – Papir som ligger og flyter, kaffekopper som aldri blir fjernet, rot overalt – det er ikke rart at man ikke får noe gjort når det er rotete på kontoret. Smarte løsninger til kontoroppbevaring kan gjøre arbeidsdagen din litt enklere.

mandag 18. mars 2019

Trendspaning på møbelmessen

Les artikkel – Verdens største messe for skandinavisk møbeldesign og lysdesign, Stockholm Furniture & Light Fair 2019, har gått av stabelen. Messen er et «must» å besøke for alle som er interessert i interiørdesign. Forelesningene, utstillingene og workshopene på messen gir en forsmak på det kommende årets trender. Noen av de mest toneangivende innredningstrendene for 2019 er treverk av alle slag, strømlinjeformede møbler, skandinavisk og japansk inspirert formspråk samt tidløs og holdbart design. Årets klareste fargetrender er i naturlige jordfarger. Vi hos Gerdmans har vært på møbelmessen for å hente inspirasjon og deler her våre inntrykk fra messen.

mandag 18. februar 2019

Få en god start på det nye året!

Les artikkel – ”Nytt år, nye muligheter” sier vi ofte i starten på et nytt år. Men hvorfor begrense det til å gjelde bare på det personlige plan? Tenk nytt også på arbeidsplassen! Her gir vi noen tips til hva du bør tenke på i 2019, for å få en god start på det nye året.

onsdag 23. januar 2019

Vår guide til riktig arbeidsbord

Les artikkel – Har du behov for et nytt arbeidsbord? Med vår guide blir det enklere for deg å velge riktig, og få et arbeidsbord som passer akkurat dine behov!

mandag 22. oktober 2018

5 tips for et inspirerende kontor

Les artikkel – Sitter du mange timer ved skrivebordet så er et inspirerende kontormiljø viktig for din produktivitet og trivsel. Her gir vi deg noen tips til hva du bør tenke på når du skal innrede kontoret.

mandag 27. august 2018

Slik forbedrer du ditt lydmiljø

Les artikkel – Er du lei av forstyrrende lyder og støy på jobben? Lyd er som vann – det lekker inn gjennom den minste sprekk. Det finnes mange ulike løsninger på problemet – alt fra å innrede med mykere flater, til å dempe med lydabsorbenter i form av bordskjermer eller gulvskjermer. Dårlig lydmiljø er et vanlig problem på mange arbeidsplasser. Selv den minste forstyrrelse kan virke stressende og påvirke konsentrasjon og prestasjon. Her gir vi deg noen tips for lyddemping – for en bedre arbeidsplass

tirsdag 26. juni 2018

5 tips for effektive møter

Les artikkel – Stadig flere bedrifter innser viktigheten av å jobbe effektivt og fleksibelt - noe som stiller helt nye krav til arbeidsplassen. Her gir vi deg 5 tips på hvordan du enkelt kan tilpasse din arbeidsplass for mer spontane og kreative møter.

tirsdag 24. april 2018

Hvem er du på kontoret?

Les artikkel – Vi vet at mennsker er forskjellige og det er vi glade for! Men til tross for det ser kontorene ofte helt like ut. Vi ønsker å ivareta akkurat dine behov slik at du kan prestere på topp. Uansett om du trenger en ny kontorstol, mer lydabsorbering eller en sparkesykkel – du finner det hos oss.

mandag 11. september 2017

En fleksibel hylle for alle miljøer!

Les artikkel – Flex hyllesystem passer overalt, uansett hva du skal lagre eller oppbevare. Velg høyde, bredde, dybde og antall hyller etter behov. Valgfri plassering av hylleplatene. Har du allerede en arbeidsbenk? Da kan du integrere den i en Flex hylle, og frigjøre plass. Vi tør påstå at Flex er markedets mest fleksible hyllesystem!

tirsdag 4. april 2017

Gi deg selv en ryddig arbeidsplass

Les artikkel – Med Conceptum oppbevaringsserie, som finnes i både stående og hengende utgave, kan du med hjelp av gjennomtenkt nordisk design skape en fantastisk funksjonell arbeidsplass. Ditt skrivebord går fra å være en avlastningsplass til en overflate full av muligheter, og med rom for kreativitet. En arbeidsplass du vil trives med.

onsdag 1. februar 2017