Meny

Gerdmans advantages

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

Nyhetsbrev

Nyheter

Hvem er du på kontoret?

Les artikkel – Vi vet at mennsker er forskjellige og det er vi glade for! Men til tross for det ser kontorene ofte helt like ut. Vi ønsker å ivareta akkurat dine behov slik at du kan prestere på topp. Uansett om du trenger en ny kontorstol, mer lydabsorbering eller en sparkesykkel – du finner det hos oss.

mandag 11. september 2017

En fleksibel hylle for alle miljøer!

Les artikkel – Flex hyllesystem passer overalt, uansett hva du skal lagre eller oppbevare. Velg høyde, bredde, dybde og antall hyller etter behov. Valgfri plassering av hylleplatene. Har du allerede en arbeidsbenk? Da kan du integrere den i en Flex hylle, og frigjøre plass. Vi tør påstå at Flex er markedets mest fleksible hyllesystem!

tirsdag 4. april 2017

Gi deg selv en ryddig arbeidsplass

Les artikkel – Med Conceptum oppbevaringsserie, som finnes i både stående og hengende utgave, kan du med hjelp av gjennomtenkt nordisk design skape en fantastisk funksjonell arbeidsplass. Ditt skrivebord går fra å være en avlastningsplass til en overflate full av muligheter, og med rom for kreativitet. En arbeidsplass du vil trives med.

onsdag 1. februar 2017

Transporter med smart utstyr

Les artikkel – Transportutstyr skal avlaste, forenkle og effektivisere arbeidet. Det enkle er ofte det beste, og vi forventer at vogner og løfteutstyr skal fungere. Gjennomtenkt funksjon og design gjør det mulig. Med smarte konstruksjoner og nøye utvalgt materiale blir vognene lett håndterbare, holdbare og praktiske.

mandag 17. oktober 2016

Et riktig lydnivå bidrar til god helse og fokus

Les artikkel – Små endringer kan skape et godt arbeidsmiljø. Når distraherende lyd dempes legges forutsetningene for kreativitet og konsentrasjon. Støy er ikke bare irriterende, det kan også føre til skader og ulykker. Forstyrrende lyder virker stressende og slitsomt, og påvirker prestasjonsevnen. For et godt lydmiljø kreves det at man arbeider forebyggende, regelmessig og langsiktig. Støy skal hvis mulig stoppes ved kilden, men det er ikke alltid like enkelt og da hjelper det med støydempende innredning.

fredag 16. september 2016

Start nedenfra når du skal velge vogn

Les artikkel – Du vil forenkle og effektivisere arbeidet. En vogn hjelper til med å avlaste og kan transportere fler, større, og tyngre saker i en og samme operasjon. Tenk på å velge en vogn som gjør jobben på best mulig måte på akkurat din arbeidsplass. Det gjelder å starte nedenfra når du stiller krav til vognen, ellers er det lett å bli etterpåklok. Se filmen med våre tips på hva du bør tenke på når du velger en transport- eller lastevogn.

onsdag 18. mai 2016

Skap forutsetninger for å holde det rent og kaste avfallet riktig. Det inspirerer!

Les artikkel – I dag håndterer vi mange ulike typer materialer og avfall i industrien og på kontorer. I mange tilfeller krever klassifisering at håndteringen skjer i henhold til bestemte regler. Hvis ikke forutsetningene er til stede for å holde det rent og håndtere avfallet riktig, blir det ofte et problem. Her kan Gerdmans tilby et stort utvalg produkter som gjør at dere på en miljø¬vennlig og sikker måte kan oppbevare, sortere og håndtere både avfall og miljøfarlige stoffer. Det finnes ikke noe hyggeligere enn et pent og gjennomtenkt arbeidsmiljø der alle kan håndtere avfallet på best mulig måte. Det inspirerer til handling.

torsdag 17. mars 2016

Kunsten å finne kontorstolen

Les artikkel – Noen sitter stille i flere timer om gangen, mens andre stadig vekk reiser seg opp og beveger seg. Mange arbeider uavbrutt ved datamaskinen, mens noen lener seg tilbake og snakker i telefonen. Enkelte er over 2 meter lange, andre bare 1,60. Like fullt trenger alle en kontorstol som hjelper dem med å yte maksimalt på jobben. Kjøp heller en stol med for mange innstillings¬muligheter enn for få. Da passer den også til mange flere brukere. Vi hjelper deg med å velge riktig blant alle innstillingene og modellene. Vi vil at du skal finne en stol som gjør jobben sin. Ellers kan det gå ut over både helse, prestasjoner og arbeidsglede.

fredag 19. februar 2016

Ergonomi på arbeidsplassen – del 2, arbeidsplassmatte

Les artikkel – Ergonomi handler om å tilpasse arbeidet og arbeidsmiljøet for å skape best mulig forutsetninger, både med og uten hjelpemidler, for at kroppen skal kunne brukes korrekt. På den måten minimerer vi skaderisikoen. Vi mennesker er egentlig skapt for å bevege oss og utføre varierte arbeidsoppgaver. Derfor pleier rådet til oss å være at vi må prøve å skape dynamikk i hverdagen. En måte å gjøre dette på er som nevnt å bytte på å stå og sitte når vi jobber. Da hjelper det å ha en god arbeidsplassmatte. I denne artikkelen forklarer vi hvordan en ergonomisk arbeidsplassmatte både reduserer belastningen og skaper dynamikk.

fredag 27. november 2015

Ergonomi på arbeidsplassen – del 1, kontor

Les artikkel – At stress og monotone arbeidsstillinger påvirker hverdagen vår, er de fleste klar over. Så hvordan står det egentlig til med kontorkroppene våre? Gir vi dem forutsetninger for å brukes riktig og unngå feilbelastninger, smerter og etter hvert stress? Og fremfor alt: Hva kan vi gjøre med det? Gå inn på hjemmesiden vår, og se filmen med våre tips til hva du bør tenke på for å jobbe riktig.

tirsdag 22. september 2015