Tips og guider

Nye Höganäs: Premium kontorstol med ergonomi i verdensklasse

Les artikkel  – Aktiv sitting forbinder man oftest med en sadelstol, balansestol eller lignende der kroppens muskler aktiveres. Men du kan også lene deg tilbake i en kontorstol og allikevel sitte aktivt. Nye Höganäs-serien med premium funksjonalitet, ergonomi og design. Som produsert for å passe akkurat deg.

Riktig belysning på kontoret: Hold energien oppe og forbruket nede

Les artikkel  – Hvor viktig er lyssettingen på kontoret? Det er veldig viktig, både for å få et behagelig lysmiljø og for du skal kunne holde energien og konsentrasjonen oppe på din arbeidsplass. Så bruk mye lys, men med sparsomme lykilder. LED bruker 85 prosent mindre energi enn tradisjonelle lyspærer.

Har du behov for mer oppbevaring på kontoret? Design og bygg din egen Benna

Les artikkel  – Det gir bedre trivsel på jobben når det er ryddig og oversiktlig. Strukturer, slik at det du bruker ofte er lett tilgjengelig. Tenk på hva du vil vise frem og hva du helst vil ikke skal synes? Skal oppbevaringen være en del av interiøret eller stå for seg selv? Hylleserien Benna er veldig fleksibel og du designer selv hvordan den skal se ut. Det er bare å sette i gang!

Hva er det som gjør at akkurat du trives på jobben?

Les artikkel  – Kanskje er det kollegaene og den sosiale møteplassen, innredningen eller det gode lydmiljøet? Følelsen av å kjenne seg fornøyd når arbeidsdagen er over? Det er individuelt fra person til person. Gerdmans har alt for trivelige og effektive arbeidsplasser. Vi hjelper deg med å få frem helheten på arbeidsplassen med profesjonell gratis innredningshjelp.

Guide: Tips for et bedre lydmiljø på kontoret

Les artikkel  – Åpne kontorlandskap og hybridarbeidsplasser er sosialt og godt for samarbeidet. Men bakgrunnsstøy kan skape mye forstyrrelser og gjøre at det blir vanskelig å konsentrere seg. Akustikk handler om å fange opp unødvendig lyd. Gerdmans satser på gode arbeidsforhold med lydisolerende stillerom og moderne og designede lydabsorbenter.

Velg rett lagerhylle til din arbeidsplass

Les artikkel  – Gerdmans har et bredt sortiment av lagerhyller til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hva skal din hylle kunne tåle? Hvilket miljø skal lagerhyllen stå i? Kanskje har du bruk for mere lagerkapasitet i fremtiden? Her er noen gode tips!

En tom og forlatt foajé fra 80-tallet fikk nytt liv

Les artikkel  – Det gjelder å gi et godt førsteinntrykk, mener Eija Lindberg på Nolato. Med de rette idéene, innredningshjelp og produkter skapte Gerdmans en ny sosial og populær lounge i Nolatos entré. For spontane møter, større samlinger, kaffepauser og annet.

Jobb hjemmefra og på kontoret. Det er det nye arbeidslivet!

Les artikkel  – Nå går vi tilbake til den nye normalen. Men hva betyr egentlig det? Mange har lengtet etter kontoret og kollegaene, andre har oppdaget fordelene med å jobbe hjemmefra. Vi hjelper deg med å kombinere det beste fra begge verdener. Dette er fremtidens kontor.

En uteplass på jobben. Et pusterom i løpet av arbeidsdagen.

Les artikkel  – Hva er det beste med uteplassen på jobben? Morgenkaffen, før telefonene begynner å ringe? Lunsjpausen og småprat med kollegaene? Kaffepausen når energinivået er på vei ned? Vi har utemøbler som gjør arbeidsplassen din bedre.

Hvordan stiller jeg kontorstolen min riktig? – Alt om innstillinger og funksjoner

Les artikkel  – Når du finner en god kontorstol, er det viktig at du stiller den inn etter akkurat dine behov, først da får du mest mulig ut av stolen og alle de ergonomiske finessene som bidrar til å holde energien på topp hele dagen. Len deg tilbake og se på vår guide. Gerdmans har kontorstoler for alle behov.

;