Tips og guider

En uteplass på jobben. Et pusterom i løpet av arbeidsdagen.

Les artikkel  – Hva er det beste med uteplassen på jobben? Morgenkaffen, før telefonene begynner å ringe? Lunsjpausen og småprat med kollegaene? Kaffepausen når energinivået er på vei ned? Vi har utemøbler som gjør arbeidsplassen din bedre.

Hvordan stiller jeg kontorstolen min riktig? – Alt om innstillinger og funksjoner

Les artikkel  – Når du finner en god kontorstol, er det viktig at du stiller den inn etter akkurat dine behov, først da får du mest mulig ut av stolen og alle de ergonomiske finessene som bidrar til å holde energien på topp hele dagen. Len deg tilbake og se på vår guide. Gerdmans har kontorstoler for alle behov.

Slik velger du en god kontorstol

Les artikkel  – Mange av oss sitter på kontorstolen sin opptil 7-8 timer hver dag. Hvor mange timer sitter du i løpet av en arbeidsdag? Og hvordan sitter du? Siden 1947 har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å finne en kontorstol som reduserer risikoen for belastningsskader, rygg-og nakkeproblemer. Gerdmans guide hjelper deg med å finne den rette kontorstolen for deg.

4 tips for bedre ergonomi

Les artikkel  – Med mange timer foran PC’en er det viktig å ha god ergonomi for å unngå belastningsskader. Sjekk ut våre tips til hvordan du kan forbedre ergonomien på arbeidsplassen. God ergonomi vil gi deg en bedre arbeidsdag, mer energi og mindre vondt i kroppen.

4 trender innen kontor og kontormøbler i 2022

Les artikkel  – Er det én ting vi har lært de siste to årene, så er det at det er mulig å omorganisere arbeidslivet ved bruk av hjemmekontor og fjernarbeid. Det er ikke lenger nødvendig å hver dag være fysisk til stedet på kontoret, nå ønsker vi oss fleksibilitet og mulighet til å jobbe hybrid på en enkel og effektiv måte. Så hva er trendene vi kan se i 2022 innen kontor og kontormøbler? Her er noen av våre tanker.

Forbered deg på vinteren og hold gårdsplassen trygg

Les artikkel  – Når snøen begynner å falle ute, øker antallet fallulykker på glattisen umiddelbart, noe som kan ramme både unge og eldre. Det er vanskelig å anslå, men det antas at mange tusen oppsøker helsevesenet hvert år på grunn av skader relatert til skli- og fallulykker. En andel av fallulykkene skjer i boligområder og på vei eller fortau. Det er derfor viktig at eiendomsforvaltere og grunneiere tar vare på utemiljøet ved å sørge for brøyting, strøing og salting. Hos Gerdmans finner du alt du trenger for å ta vare på utemiljøet i vinterstid, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Få bedre ergonomi på hjemmekontoret

Les artikkel  – I over halvannet år har mange av oss jobbet hjemmefra, og det meste tyder på at vi får en ny hverdag hvor vi også i fremtiden jobber hjemmefra noen dager i uken. Hjemmekontoret har mange fordeler, og det er viktig å ikke glemme ergonomien på hjemmekontoret. Gerdmans har alle produktene og alt tilbehøret du trenger for å få bedre ergonomi på arbeidsplassen din hjemme!

Fremtidens fleksible møter

Les artikkel  – Med pandemien har vi alle måttet endre måten vi organiserer møter på og mye av arbeidet vårt skjer digitalt. I denne artikkelen gir vi våre tips om hvordan bedriften kan planlegge fremtidens møtearenaer, både når vi møtes digitalt og fysisk.

Stå mer på jobben med en solid ståmatte

Les artikkel  – Når man snakker om ergonomi, tenker nok mange på hvordan man sitter på en riktig og behagelig måte, hvordan man unngår belastningsskader eller unngå skader på grunn av feil løfteteknikk eller lignende. I dagens samfunn jobber mange på et kontor eller har en jobb som innebærer mye stillesitting, og derfor er det viktig å tenke på ergonomien En ståmatte eller arbeidsmatte gir deg et ergonomisk underlag som er myk og behagelig å stå på.

Våre tips for en ergonomisk arbeidsdag

Les artikkel  – Vi kan enkelt påvirke hvordan vi har det i løpet av en arbeidsdag ved å tilrettelegge arbeidsplassen vår. En ergonomisk arbeidsplass gjør at vi beveger kroppen mer, noe som over tid gir mange helsemessige fordeler. Gerdmans har samlet noen tips om hva du bør tenke på for å skape en ergonomisk arbeidsplass og gi deg en sunnere hverdag!

;