Tips og guider

Slik velger du en god kontorstol

Les artikkel  – Mange av oss sitter på kontorstolen sin opptil 7-8 timer hver dag. Hvor mange timer sitter du i løpet av en arbeidsdag? Og hvordan sitter du? Siden 1947 har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å finne en kontorstol som reduserer risikoen for belastningsskader, rygg-og nakkeproblemer. Gerdmans guide hjelper deg med å finne den rette kontorstolen for deg.

4 tips for bedre ergonomi

Les artikkel  – Med mange timer foran PC’en er det viktig å ha god ergonomi for å unngå belastningsskader. Sjekk ut våre tips til hvordan du kan forbedre ergonomien på arbeidsplassen. God ergonomi vil gi deg en bedre arbeidsdag, mer energi og mindre vondt i kroppen.

4 trender innen kontor og kontormøbler i 2022

Les artikkel  – Er det én ting vi har lært de siste to årene, så er det at det er mulig å omorganisere arbeidslivet ved bruk av hjemmekontor og fjernarbeid. Det er ikke lenger nødvendig å hver dag være fysisk til stedet på kontoret, nå ønsker vi oss fleksibilitet og mulighet til å jobbe hybrid på en enkel og effektiv måte. Så hva er trendene vi kan se i 2022 innen kontor og kontormøbler? Her er noen av våre tanker.

Forbered deg på vinteren og hold gårdsplassen trygg

Les artikkel  – Når snøen begynner å falle ute, øker antallet fallulykker på glattisen umiddelbart, noe som kan ramme både unge og eldre. Det er vanskelig å anslå, men det antas at mange tusen oppsøker helsevesenet hvert år på grunn av skader relatert til skli- og fallulykker. En andel av fallulykkene skjer i boligområder og på vei eller fortau. Det er derfor viktig at eiendomsforvaltere og grunneiere tar vare på utemiljøet ved å sørge for brøyting, strøing og salting. Hos Gerdmans finner du alt du trenger for å ta vare på utemiljøet i vinterstid, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Få bedre ergonomi på hjemmekontoret

Les artikkel  – I over halvannet år har mange av oss jobbet hjemmefra, og det meste tyder på at vi får en ny hverdag hvor vi også i fremtiden jobber hjemmefra noen dager i uken. Hjemmekontoret har mange fordeler, og det er viktig å ikke glemme ergonomien på hjemmekontoret. Gerdmans har alle produktene og alt tilbehøret du trenger for å få bedre ergonomi på arbeidsplassen din hjemme!

Fremtidens fleksible møter

Les artikkel  – Med pandemien har vi alle måttet endre måten vi organiserer møter på og mye av arbeidet vårt skjer digitalt. I denne artikkelen gir vi våre tips om hvordan bedriften kan planlegge fremtidens møtearenaer, både når vi møtes digitalt og fysisk.

Stå mer på jobben med en solid ståmatte

Les artikkel  – Når man snakker om ergonomi, tenker nok mange på hvordan man sitter på en riktig og behagelig måte, hvordan man unngår belastningsskader eller unngå skader på grunn av feil løfteteknikk eller lignende. I dagens samfunn jobber mange på et kontor eller har en jobb som innebærer mye stillesitting, og derfor er det viktig å tenke på ergonomien En ståmatte eller arbeidsmatte gir deg et ergonomisk underlag som er myk og behagelig å stå på.

Våre tips for en ergonomisk arbeidsdag

Les artikkel  – Vi kan enkelt påvirke hvordan vi har det i løpet av en arbeidsdag ved å tilrettelegge arbeidsplassen vår. En ergonomisk arbeidsplass gjør at vi beveger kroppen mer, noe som over tid gir mange helsemessige fordeler. Gerdmans har samlet noen tips om hva du bør tenke på for å skape en ergonomisk arbeidsplass og gi deg en sunnere hverdag!

6 gode tips til oppbevaringsløsninger på jobben

Les artikkel  – På det moderne kontoret gjelder det å utnytte den tilgjengelige plassen man har og utnytte den tilgjengelige lagringsplassen så bra som mulig. Det å ha sitt eget cellekontor har blitt mer og mer uvanlig. Når man ønsker å utnytte arealet optimalt krever det det effektive oppbevaringsløsninger som gjerne også har et innbydende design. For hvordan kan man trives og være kreativ i et kjedelig kontormiljø som ikke gir energi? Så hva bør man tenke på når man skal planlegge kontoroppbevaring? Her er våre tips til hva du trenger å tenke på når du innreder kontoret med effektive oppbevaringsløsninger.

På tide med ny lagerinnredning?

Les artikkel  – Er det på tide å bygge et nytt lager eller kanskje utvide det eksisterende? Hos Gerdmans vet vi at det kan være vanskelig å sette seg inn i alt som har med lagerinnredning å gjøre. Vi har laget en liten guide som vil hjelpe deg med å forbedre lageret ditt – alt du trenger å tenke på for å kunne utnytte lagringsplassen på best mulig måte.

;