Tips og guider

MT-Byggteknikk AS valgte Gerdmans Innredninger

Les artikkel  – Da MT-Byggteknikk skulle flytte til nye lokaler ønsket de å oppgradere kontorinnredningen og var på utkikk etter en komplett leverandør innen kontor- og lagerinnredning. Valget falt på Gerdmans Innredninger!

Er fremtidens kontor en roligere og mer kreativ arbeidsplass?

Les artikkel  – Før pandemien brøt ut, ble mange flotte kontorkomplekser bygget for å tiltrekke seg ettertraktet kompetanse. Spørsmålet nå er om disse kontorene vil ha samme appell også i fremtiden? Det siste året har det skjedd store forendringer i arbeidslivet og hverdagen generelt. Hva vil det bety for arbeidshverdagen vår når pandemien er over og det er på tide å returnere tilbake på kontoret? Hvordan kan kontoret tilpasses etter de individuelle behovene som har oppstått? Vi har undersøkt litt på hvilke trender som er spådd, lyttet til ulike større bedrifter, arkitekter og adferdsforskere for å få en bedre forståelse av hvordan fremtidens arbeidsplass kan se ut.

Gjør terrassen klar for staycation!

Les artikkel  – Når sommeren er på vei, er det på tide å rydde terrassen ferdig for grillsesongen og de lyse sommerkveldene. Ofte blir terrassen litt neglisjert etter vinteren og den har ofte et behov for en ansiktsløftning. Les våre tips om hvordan du enkelt kan løfte terrassen din til et nytt nivå og gjøre ferien din hjemme hyggelig!

Riktige hjelpemidler bidrar til effektiv håndtering av e-handel

Les artikkel  – Det norske e-handelsmarkedet har vært i sterk vekst de siste årene. Det er mange selskaper som trenger bistand til å håndtere den økte netthandelen. Derfor har det blitt enda viktigere at bedrifter skaper et velfungerende samspill mellom e-handelsplattformen og lageret, slik at de får en god flyt både når det gjelder leveranser og returhåndtering.

Gode tips til et hyggelig utemiljø

Les artikkel  – Med litt innsats er det enkelt å skape et hyggelig og innbydende utemiljø for besøkende og ansatte. Uansett om det gjeldet inngangen til en bedrift, bakgården til et borettslag eller et annet offentlig miljø, vil valget og vedlikeholdet av utemøbler og annen innredning påvirke inntrykket av uteplassen.

Sjekkliste for oppbevaring av kjemikalier

Les artikkel  – For å oppbevare kjemikalier på en sikker og forsvarlig måte, er det viktig av man er klar over hvilke krav som stilles til virksomheten. Ta gjerne en titt på vår sjekkliste for å få et bedre innblikk i hva som kreves for trygg og sikker oppbevaring av kjemikalier.

Hvordan jobber du på hjemmekontoret ditt? Slik gjør vi det hos Gerdmans!

Les artikkel  – Har du også jobbet heltid eller mer enn vanlig hjemmefra det siste året? Korona-pandemien endret hverdagen vår drastisk og mange fikk en endret arbeidssituasjon. Mange av oss måtte flytte kontoret hjem og begynne i en ny arbeidshverdag. Vi ba noen av våre kollegaer om å dele sine personlige opplevelser av å jobbe hjemmefra. Les mer om deres erfaring og få med deg de beste tipsene om hjemmekontor!

Dette bør du tenke på ved kjøp av jekketralle

Les artikkel  – Jekketralle, palleløfter, palletruck eller gaffelløftevogn – kjært barn har mange navn! Uansett hva du velger å kalle jekketralle din, det er et utmerket hjelpemiddel som gjør hverdagen med godshåndtering enklere. For å gjøre det litt lettere å finne veien i jungelen av tekniske begreper rundt palleløftere, har vi laget en liten guide som vi håper kan hjelpe deg med å velge riktig jekketralle.

Unngå slaps og smuss innendørs

Les artikkel  – Foretakets entré skaper førsteinntrykket for kunder og andre besøkende. Med vinteren kommer også den «årlige plagen» i form av slaps og smuss som trekkes inn. Derfor er det viktig å planlegge hvilke typer matter man trenger ved inngangen, slik at grus og vann ikke trekkes med inn i entréen. I denne artikkelen gir vi deg våre tips om hvordan du skaper et fint og ryddig inngangsparti ved hjelp av skrapematter, tørkematter og entrématter!

Julebord 2020 – 10+1 innovative ideer

Les artikkel  – Julebord er en viktig del av mange bedrifters juletradisjoner. Det er koselig å samles før det nye året begynner, si takk for det gamle, være sammen og styrke lagånden. Julebordsesongen i 2020 vil bli annerledes, men må vi droppe festen helt? Vi kan kanskje ikke samles i store selskaper, men det finnes alternative måter å arrangere julebordet på.

;