Tips og guider

Våre tips for en ergonomisk arbeidsdag

Les artikkel  – Vi kan enkelt påvirke hvordan vi har det i løpet av en arbeidsdag ved å tilrettelegge arbeidsplassen vår. En ergonomisk arbeidsplass gjør at vi beveger kroppen mer, noe som over tid gir mange helsemessige fordeler. Gerdmans har samlet noen tips om hva du bør tenke på for å skape en ergonomisk arbeidsplass og gi deg en sunnere hverdag!

6 gode tips til oppbevaringsløsninger på jobben

Les artikkel  – På det moderne kontoret gjelder det å utnytte den tilgjengelige plassen man har og utnytte den tilgjengelige lagringsplassen så bra som mulig. Det å ha sitt eget cellekontor har blitt mer og mer uvanlig. Når man ønsker å utnytte arealet optimalt krever det det effektive oppbevaringsløsninger som gjerne også har et innbydende design. For hvordan kan man trives og være kreativ i et kjedelig kontormiljø som ikke gir energi? Så hva bør man tenke på når man skal planlegge kontoroppbevaring? Her er våre tips til hva du trenger å tenke på når du innreder kontoret med effektive oppbevaringsløsninger.

På tide med ny lagerinnredning?

Les artikkel  – Er det på tide å bygge et nytt lager eller kanskje utvide det eksisterende? Hos Gerdmans vet vi at det kan være vanskelig å sette seg inn i alt som har med lagerinnredning å gjøre. Vi har laget en liten guide som vil hjelpe deg med å forbedre lageret ditt – alt du trenger å tenke på for å kunne utnytte lagringsplassen på best mulig måte.

MT-Byggteknikk AS valgte Gerdmans Innredninger

Les artikkel  – Da MT-Byggteknikk skulle flytte til nye lokaler ønsket de å oppgradere kontorinnredningen og var på utkikk etter en komplett leverandør innen kontor- og lagerinnredning. Valget falt på Gerdmans Innredninger!

Er fremtidens kontor en roligere og mer kreativ arbeidsplass?

Les artikkel  – Før pandemien brøt ut, ble mange flotte kontorkomplekser bygget for å tiltrekke seg ettertraktet kompetanse. Spørsmålet nå er om disse kontorene vil ha samme appell også i fremtiden? Det siste året har det skjedd store forendringer i arbeidslivet og hverdagen generelt. Hva vil det bety for arbeidshverdagen vår når pandemien er over og det er på tide å returnere tilbake på kontoret? Hvordan kan kontoret tilpasses etter de individuelle behovene som har oppstått? Vi har undersøkt litt på hvilke trender som er spådd, lyttet til ulike større bedrifter, arkitekter og adferdsforskere for å få en bedre forståelse av hvordan fremtidens arbeidsplass kan se ut.

Gjør terrassen klar for staycation!

Les artikkel  – Når sommeren er på vei, er det på tide å rydde terrassen ferdig for grillsesongen og de lyse sommerkveldene. Ofte blir terrassen litt neglisjert etter vinteren og den har ofte et behov for en ansiktsløftning. Les våre tips om hvordan du enkelt kan løfte terrassen din til et nytt nivå og gjøre ferien din hjemme hyggelig!

Riktige hjelpemidler bidrar til effektiv håndtering av e-handel

Les artikkel  – Det norske e-handelsmarkedet har vært i sterk vekst de siste årene. Det er mange selskaper som trenger bistand til å håndtere den økte netthandelen. Derfor har det blitt enda viktigere at bedrifter skaper et velfungerende samspill mellom e-handelsplattformen og lageret, slik at de får en god flyt både når det gjelder leveranser og returhåndtering.

Gode tips til et hyggelig utemiljø

Les artikkel  – Med litt innsats er det enkelt å skape et hyggelig og innbydende utemiljø for besøkende og ansatte. Uansett om det gjeldet inngangen til en bedrift, bakgården til et borettslag eller et annet offentlig miljø, vil valget og vedlikeholdet av utemøbler og annen innredning påvirke inntrykket av uteplassen.

Sjekkliste for oppbevaring av kjemikalier

Les artikkel  – For å oppbevare kjemikalier på en sikker og forsvarlig måte, er det viktig av man er klar over hvilke krav som stilles til virksomheten. Ta gjerne en titt på vår sjekkliste for å få et bedre innblikk i hva som kreves for trygg og sikker oppbevaring av kjemikalier.

Hvordan jobber du på hjemmekontoret ditt? Slik gjør vi det hos Gerdmans!

Les artikkel  – Har du også jobbet heltid eller mer enn vanlig hjemmefra det siste året? Korona-pandemien endret hverdagen vår drastisk og mange fikk en endret arbeidssituasjon. Mange av oss måtte flytte kontoret hjem og begynne i en ny arbeidshverdag. Vi ba noen av våre kollegaer om å dele sine personlige opplevelser av å jobbe hjemmefra. Les mer om deres erfaring og få med deg de beste tipsene om hjemmekontor!

;