<

Meny

Arbeidstrapp og Arbeidsbukk – når du må nå litt høyere

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Arbeidsbukk
 varianter
aluminiumsbukk med riflede trinn
  • Basismodell
  • Sammenleggbar
  • Riflede trinn
Arbeidstrapp med bærehåndtak
 varianter
perforerte, sklisikre trinn
  • Basismodell
  • Sammenleggbar
  • Med bærehåndtak
Arbeidsbukk Jumbo
 varianter
med ekstra dyp plattform
  • Basismodell
  • Sammenleggbar
  • Ekstra dyp plattform

Arbeidstrapp og Arbeidsbukk – når du må nå litt høyere

En arbeidstrapp og arbeidsbukk er praktiske hjelpemidler på lageret, i butikken og for eksempel til lettere renoveringsarbeid samt montering. Vi har et stort utvalg av arbeidstrapper i aluminium, men du finner også solide modeller av plast hos oss. Arbeidstrapper har en praktisk størrelse og de er enkle å medbringe etter behov. Trappene er tilgjengelige med riflede eller perforerte trinn, noe som gjør trappen trygg å bruke. Vi hjelper deg med å velge den mest velegnede modellen for dine behov – Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Sammenleggbar arbeidstrapp og arbeidsbukk – allsidige hjelpemidler

En arbeidstrapp er et praktisk hjelpemiddel når du trenger å komme deg noen trinn høyere. Vi har solide arbeidstrapper med opptil 5 trinn. Perforerte eller riflede trappetrinn gjør trappen sikker i bruk. Arbeidstrappen er velegnet for en rekke bruksområder både i hjemmet og på arbeidsplassen.

Avhengig av bruksbehovet har vi forskjellige alternativer som kan passe. Arbeidstrappen har en praktisk størrelse og siden trappen er sammenleggbar kan de enkelt lagres. Aluminium og plast er lette materialer, noe som gjør at trappene i vårt utvalg er lette å flytte. Spar lagringsplass med en sammenleggbar arbeidstrapp som er enkelt å ta frem ved behov. En arbeidstrapp eller en arbeidsbukk er smart når du kun trenger å nå litt høyere!

Alle arbeidstrappene våre i aluminium har plastbeskyttelse på føttene, noe som gjør dem stødige samt at de beskytter underlaget trappen står på.

Vi hjelper deg med valget av arbeidstrapp og arbeidsbukk

Hos oss finner du arbeidstrapper i flere modeller. Er du usikker på hvilken variant som best passer dine behov? Ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!