Hvorfor Gerdmans

 

Hvorfor Gerdmans?
Fordi vi holder det vi lover

Vi vil at du som kunde skal føle det enkelt og trygt å handle hos oss. Vårt mål er å forbedre din hverdag med effektive arbeidsplasser og god service. Vår servicepakke gir deg store fordeler!

Alltid fri frakt!

Vi er unike med å alltid ha fri frakt. Uansett om du bestiller en hyllehake eller store tippcontainere har vi fri frakt i hele fastlands-Norge. Hos oss finner du ingen ekspedisjonsgebyr eller skjulte kostnader. Alltid trygt og enkelt!

Alltid 7 års garanti!

Du kan være trygg på at vi tar kvalitet på alvor. Hos oss finner du et nordisk sortiment med produkter med lang holdbarhet. Vi er så overbevist om våre produkter at vi fra 2015 alltid gir deg 7 års funksjons- og materialgaranti på alle våre produkter. Det kaller vi kvalitet!

Rask levering!

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre vår levering. Den største delen av vårt sortiment sendes direkte fra lager. Resten av produktene lagerføres hos leverandøren eller sendes på bestilling. Vi formidler gjerne oppbæring og monteringshjelp ved behov. Det er bare å ta kontakt med våre kundeservice!

;