<

Meny

Permkarusell - praktisk permoppbevaring

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Permkarusell, Ø 800 mm
 10 varianter
Ø 800 mm
  • Effektiv permoppbevaring
  • Roterbar
  • Stabil stålkonstruksjon
Permkarusell, Ø 1000 mm
 varianter
Ø 1000 mm
  • Effektiv permoppbevaring
  • Roterbar
  • Stabil stålkonstruksjon

Permkarusell - praktisk permoppbevaring

På et kontor hvor man håndterer mye papirer og dokumenter er det viktig å ha en fungerende løsning for permoppbevaring. En permkarusell er en roterende arkivhylle, som tar liten plass, men hvor det kan oppbevare flere hundre permer. I en permkarusell systematiseres alle papirene på ett sted samtidig som de er lett tilgjengelige. Gerdmans har et bredt utvalg av permkaruseller og permoppbevaring, kontakt oss for hjelp og veiledning angående praktiske oppbevaringsløsninger. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Trenger man en permkarusell på det moderne kontor?

Man kan tenke seg at på dagens papirløse kontor er det ikke behov for permer eller permoppbevaring. Men overraskende mange arbeidsplasser bruker fortsatt permer og skriver ut viktige dokumenter og andre papirer.

En permkarusell er designet for å oppbevare mange permer, den tar ikke mye plass på kontoret og holder permene i orden. Oppbevar alle viktige dokumenter – skisser, utkast, budsjettforslag og andre papirer lett tilgjengelig i en permkarusell. Takket være karusellens smarte design, kan den plasseres hvor som helst på kontoret, også i et hjørne. Roter karusellen og hent enkelt permen du trenger.

Til alle våre modeller kan du kjøpe separate hjul som tilbehør. Hjulene gjør at permkarusellen enkelt kan flyttes fra rom til rom etter behov. De minste av våre permkaruseller har to hyller og en diameter på 800 mm. De største modellene har opp til 6 hyller og en diameter på 1000 mm ¬– med andre ord går du ikke tom for plass med det første! Ta en titt på utvalget vårt og velg modellen som passer deg best.

Vi hjelper deg med en god løsning for permoppbevaring

Trenger du hjelp med å finne den beste løsningen for din bedrift, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!