Meny

Personvern og Teknologi

Hos oss er opplysningene dine sikre!

Dette er en datasikkerhetsforklaring fra Gerdmans Innredninger AS. Her kan du som bruker se hvilke data Gerdmans lagrer om kunden, og hva de brukes til.

Vi vet at det er svært viktig for deg at vi behandler dine personlige opplysninger forsiktig. Ettersom datasikkerheten nettopp derfor har svært høy prioritet hos Gerdmans, holder vi oss strengt til lovbestemmelsene i den tyske databeskyttelsesloven (BDSG), telemedieloven (TMG) og andre tyske datasikkerhetslover ved innhenting, bearbeiding og bruk av dine opplysninger.

Opplysningene som er nødvendige for å gjennomføre forretningsdriften, lagres og videresendes til våre serviceforetak i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne ekspedere bestillingen. For kreditt- og soliditetskontroller overleverer vi personrelaterte opplysninger til Deltavista GmbH, Freisinger Landstr. 74, 80939 München. Adresse- og bestillingsdata innhentes også og bearbeides for egne markedsføringsformål.

Anonymiserte brukerprofiler innhentes ved hjelp av et søkeverktøy og lagres på webområdet vårt for markedsførings- og optimaliseringsformål (§ 13 TMG). Vi bruker Omniture som søkeverktøy på websiden. Vi bruker ikke søkeverktøy til å innhente personlige opplysninger om deg og formidle dem til tredjepart og markedsføringsplattformer uten ditt uttrykkelige samtykke, og vi kobler heller ikke sammen disse utelukkende statistiske dataene med dine personlige data (navn, adresse og så videre)

Hvilke data registrerer vi?

Når du besøker websidene våre, registrerer vi først følgende tekniske opplysninger: klikkesekvenser, http-protokollelementer, søkebegreper.

Takket være opplysningene dine kan vi sette oss inn i din individuelle innkjøpsopplevelse hos Gerdmans Innredninger AS og kontinuerlig forbedre oss. Mer nøyaktig bruker vi dine personrelaterte opplysninger til å ekspedere bestillingen, levere varene, foreta kredittkontroll, behandle betalingen, forhindre misbruk av Internett-siden og kunne informere deg om bestillinger, produkter og tjenester.

Ved betaling med kredittkort (Visa/MasterCard) registreres dine angitte betalingsopplysninger hos DIBS, der de lagres og bare videreformidles til de foretakene som er involvert i betalingsprosessen. Gjennom kredittkortbetaling godtar du betalingsforetakets allmenne forretningsvilkår. Innhenting eller lagring av betalingsdata gjennom Gerdmans foretas i så fall ikke.

Vi bruker også et oppgitt telefonnummer til reklamesamtaler for å informere om interessante tilbud fra oss, og som hjelp for raskt å kunne finne kundedata hvis kunden ringer oss.

Vi har inngått en avtale med eksterne serviceforetak om at de i forbindelse med reklamekampanjer registrerer besøk på bestemte sider på webområdet vårt, slik at vi kan utarbeide rapporter om besøk på siden, statistikk og/eller andre surfeforhold på websiden. Hvis vi har tillatt det, bruker serviceforetakene informasjonskapsler og/eller andre teknikker til å registrere sidebesøk. Dette er for å kunne samle anonymisert statistikk om besøkende på websiden. Dataene som samles inn, er utelukkende anonymiserte data som bare inneholder antallet besøk på bestemte sider på webområdet vårt.

Sikker dataoverføring

Gerdmans nettsted bruker 128 bits SSL-kryptering. SSL står for "Secure Socket Layer" og er en krypteringsmetode som garanterer høyest mulig sikkerhetsnivå på Internett. SSL-sertifikater beskytter informasjon mot inngrep eller endringer under overføringen, slik at uvedkommende ikke kan se eller laste ned informasjonen. Nettsider tildeles bare SSL-sertifikater etter inngående kontroll av foretaket som har ansvaret for dem. På samme måte som ID-kort og sertifikat kan SSL-sertifikater bare fås fra fullstendig pålitelige leverandører. Krypteringen aktiveres med en gang du har skrevet inn opplysningene og sendt dem av gårde. Et lite låssymbol lengst nede på bildet viser at krypteringen er aktivert. Deretter er samtlige etterfølgende sider beskyttet av SSL.

Gerdmans (og 93 % av selskapene i Fortunes 500-liste) stoler på VeriSigns markedsledende 128 bits SSL-sertifikater. Hos oss er du sikker!

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Det handler om små tekstfiler som overføres til brukerens datamaskin ved besøk på en Internett-side. De lagres enten på harddisken med en forhåndsdefinert gyldighetstid, eller oppbevares i datamaskinens arbeidsminne i løpet av en såkalt Internett-økt (øktinformasjonskapsel). I det siste tilfellet slettes de automatisk når webleseren lukkes.

Informasjon

Du kan når som helst melde deg av bruk, bearbeiding og videreformidling av dine personrelaterte opplysninger for markedsføringsformål ved å sende et brev per post til adressen nedenfor, eller via e-post. Det gjelder imidlertid ikke opplysninger som trengs for å ekspedere bestillingen din. Når vi har fått avmeldingen din, vil vi ikke lenger bruke eller bearbeide disse opplysningene i dine bestillinger. Vi kommer også til å stoppe videre utsending av reklame, inkludert katalogen vår, til deg.


Gerdmans Innredninger AS
Postboks 488
1302 Sandvika


(01/2014)