Meny

Skjermvegg - avskjerming og lyddemping på kontoret

Les mer
per side
Visning

-13 % & FRI FRAKT!

Skjermvegg Standard, med runde hjørner
 varianter
Flere størrelser og farger, inkl ben
 • Optimalisert utvalg
 • Konstruksjon i massiv treramme
 • Inkl. ben

-11 % & FRI FRAKT!

Skjermvegg Standard, med rette hjørner
 varianter
forskjellige størrelser, inkl. ben
 • Slank design
 • Inkl. ben og koblingsbeslag
Skjermvegg Softline
 63 varianter
runde hjørner, flere farger
 • Basismodell
 • Massiv treramme
 • Høy lydabsorpsjon
Skjermvegg Softline Salsa
 72 varianter
leveres uten ben, forskjellige farger og størrelser
 • Moderne
 • Fleksibelt
 • Brannklassifisert
Skjermvegg med mønster
 27 varianter
med forskjellige mønstre
 • Romavdelere
 • Inkl. ben
Benpakke til skjermvegg Softline
 varianter
til enkel- eller påbyggingsskjerm

Skjermvegg - avskjerming og lyddemping på kontoret

Et aktivt og varierende kontormiljø krever fleksible løsninger. Skap romslighet i åpne kontorlandskap ved hjelp av en skjermvegg som lar deg utnytte plassen optimalt. Åpne kontorlandskap har sine fordeler, men det finnes også noen ulemper – telefonsamtaler kan forstyrre kollegaer, spontane og kanskje høylytte møter ved skrivepulten kan skape irritasjon. Da kan lydabsorberende skjermvegger være en del av løsningen. De fungerer både som avskjerming, romdelere og lydabsorbenter på kontoret. Gerdmans har et stort utvalg av skjermvegger til kontoret og vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige skjermveggene til nettopp deres arbeidsplass.

Kosteffektiv lyddemping på kontoret

De fleste moderne kontorer er åpne kontorlandskap som kan bestå av kun et stort rom/lokale. Det er mange fordeler ved åpne kontorlandskap, men det kan oppstå problemer hvis man har tatt hensyn til forskjellige måter å jobbe på eller, ikke har laget egne soner for arbeid som krever konsentrasjon og stillhet samt soner for spontane møter og avslappende kaffepauser. Med lydabsorberende skjermvegger av høy kvalitet skaper du enkelt komfortable og fredelige arbeidssoner. Tykke skjermvegger av polyuretanskum har høy lyddempende effekt, selv om de ikke gir 100 % stille soner. Jo høyere skjermveggene er, jo bedre demper de lyder omkring.

Skjermvegg som romdeler

Det er nødvendig å lage soner og mindre rom i åpne kontorlandskap, slik at man kan arbeide uforstyrret og konsentrert samt soner der man kan møtes uten å forstyrre de andre kollegene. Bruk skjermvegger som romdelere for å lage en lesehjørne eller et loungeområde hvor man kan være sosial sammen med kollegaer.

Velg skjermvegger som passer inn på kontoret!

Det visuelle inntrykket er også viktig slik at alle trives på kontoret. Skjermveggene skal derfor tilpasses de andre kontormøblene på kontoret, fargen på veggene og så videre. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av skjermvegger i forskjellige utførelser, størrelser, mønstre, farger og stoff. Vi har skjermvegger for alle kontormiljøer.

Fleksibel avskjerming

Skjermvegger er en fleksibel løsning for avskjerming på kontorer. Skjermveggene blir ekstra lette å flytte hvis du tilkobler ben med hjul. Nå kan du omorganisere rommet på en – to - tre. Flyttbare skjermvegger på hjul – det blir ikke enklere!

Gerdmans tilbyr også et stort antall tilbehør til skjermvegger. Du kan velge for eksempel kleskroker, pennholdere, små hyller og brosjyrestativer som kan henges på skjermveggene.

Vi hjelper deg med valget av skjermvegg

Er du usikker på hvilke skjermvegger som passer for din bedrift, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!