<

Meny

Glassmontre og Glasskap

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Glassmonter Ljusnan
 14 varianter
i flere utførelser
  • Sikkerhetsglass
  • Sylinderlås
  • Med eller uten spotlight
Glassmonter Ljusnan, vegghengt
 varianter
HxBxD 800 x 820 x 250 mm
  • Sikkerhetsglass
  • Sylinderlås
  • Med eller uten spotlight
Stålskap Keep
 varianter
med glassdør
  • Premiummodell
  • Flere farger
  • Herdet glass

Glassmontre og Glasskap

Noen ting er for fine eller for viktige til å bli gjemt bort i lukket skap. Glassmontre og glasskap er perfekte for på en pen og enkel måte eksponere produkter for kunder og besøkende. I en glassmonter kan produktene vises fra alle vinkler og det er lett å studere dem uten at de må tas ut av skapet. Gerdmans har et stort utvalg av låsbare glassmontre, glasskap og vitrineskap med eller uten lys, samt vegghengte glasskap. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Forskjellige glasskap – velg en glassmonter med lås, en glassmonter med lys eller et vegghengt glasskap

Glasskap er ideelle for å vise frem produkter på en praktisk og sikker måte. Produktene kan sees fra alle vinkler uten at de må tas ut av skapet med risiko for blant annet skade eller tyveri. Derfor er en glassmonter ideell for eksempel i butikker, på utstillinger og messer.

Vi har et stort utvalg av glasskap, både for gulv og veggmontering. Våre glassmontre er laget av tykt sikkerhetsglass (ESG), noe som gjør at man ikke trenger å være bekymret for glasskår hvis skapet skulle bli knust. Skapene våre er låsbare og leveres med nøkkellås som standard. Trenger du flere nøkler eller kanskje et hovednøkkelsystem, kan vi også levere det.

Med en glassmonter med lys kan du eksponere produktene dine enda bedre. Med spotlights kan du fremheve noen områder eller en detalj på et produkt, slik at du retter kundens oppmerksomhet dit du ønsker.

Glasskap kan også passe fint inn på kontoret. Hvorfor ikke lage et hyggeligere og mer levende kontor med en glassmonter, fylt med vakre gjenstander, fotografier eller utmerkelser? Skap i glass beskytter mot støv, og med god belysning kan du skape en installasjon, som kan gi både glede og energi til dine medarbeidere.

Vi hjelper deg med valget av glasskap

Er du usikker på hvilken glassmonter eller glasskap som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!