Ledige stillinger

Ledige stillinger

Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Med over 11000 artikler i produktutvalget vårt er det mye å velge mellom. Hos oss finner du for eksempel alle møbler du trenger for å innrede kontoret. Vi har også lang erfaring med hyller og hyllesystemer. Med profesjonell rådgivning, rask leveranse, 7 års garanti på alle artikler samt monteringshjelp er Gerdmans en heldekkende leverandør for alle foretak.

 

Er du spesialist på digital annonsering?

Arbeidsoppgaver

Er du spesialist på digital annonsering og ønsker å ta neste steg? Vi kan tilby deg en nøkkelrolle i et vellykket selskap med et team bestående av kompetente og engasjerte kolleger i de skandinaviske landene. Målet med tjenesten er å sikre effektiv og rasjonell annonsering i dagens og morgendagens digitale kanaler. Ledelsen skal kunne ta velbegrunnede beslutninger på området basert på dine analyser og din spesialistkunnskap.
Du har en brennende digital interesse, er følsom for nye trender og har et tydelig forretningsfokus. Markedet beveger seg raskt og du er nysgjerrig på å teste og vurdere nye digitale annonsekanaler. Du kjenner godt til og jobber aktivt med Google Ads, Analytics og andre digitale annonseformater. Du jobber trolig med digital annonsering i dag, har eget budsjettansvar kanskje i et internasjonalt miljø.
Som person kombinerer du analytiske evner, sterkt driv og gode samarbeidsevner. For deg er det viktig at dine verdier samsvarer med selskapets. Du verdsetter et positivt og dynamisk miljø.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med digital markedsføring
 • God kunnskap om SEM, betalt annonsering Kompetanse innen Google Analytics, Google Ads og Facebook Ads
 • Opptatt av analyse, evaluering og effektmåling av markedstiltak
 • Gjerne erfaring i å produsere søkemotorvennlig innhold
 • Snakker og skriver flytende norsk

Gerdmans tilbyr

 • Fleksible arbeidstider.
 • Fleksibel arbeidsplass. Du kan arbeide eksternt hvis du ønsker det, men du bør være til stede noe fysisk i løpet av uken for å utveksle erfaringer med kollegene dine.
 • Nyoppussede lokaler på Rud i Bærum der du blir del av et norsk salgsapparat.
 • Fritiden din = fritid. Du trenger aldri å være tilgjengelig utenom arbeidstid.
 • Stor mulighet til å utvikle seg. Selskapet vokser raskt og med det vokser også nye roller og oppgaver opp.
 • Gode pensjonsordninger

Er du interessert i en utviklingsorientert rolle som spesialist innen digital annonsering? Da bør du ta denne utfordringen. Med 70 år i bransjen og en sterk tysk eier, er Gerdmans Group en trygg arbeidsgiver. Gerdmans har hovedkontor i Markaryd, og lokalt salgskontor på Rud i Norge.
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Mari-Anne Flølo Øien (986 03 199)
Vi ser frem til din søknad så snart som mulig, Søknader behandles fortløpende.
Gleder oss til å høre fra deg!

___________________________________________________________________________________________________ 

Om Takkt AG

TAKKT er det ledende B2B-postordrefirmaet for kontorinnredning i Europa og Nord-Amerika. Konsernets varemerker er representert i over 25 land. I datterselskapenes sortiment er det mer enn 175 000 produkter innenfor områdene foretaks- og lagerinnredning, klassiske og designorienterte kontormøbler og tilbehør samt reklamemateriell for både detaljhandelen og restaurant- og hotellbransjen.

Les mer ►