<

Meny

Maskinbeskyttelse Axelent X-Guard - Skap et tryggere arbeidsmiljø

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning

Maskinbeskyttelse Axelent X-Guard - Skap et tryggere arbeidsmiljø

Å føle seg trygg er en viktig del av hvor godt man trives på arbeidsplassen. Spesielt innen industrien og på lageret er arbeidssikkerhet en viktig utfordring. Vi leverer maskinbeskyttelse X-Guard fra Axelent som inkluderer både nettingseksjoner, stolper og forskjellige løsninger for porter. X-Guard inkluderer produkter av høy kvalitet som bidrar til å redusere arbeidsulykker ved å beskytte ansatte som arbeider nær maskiner. Bygg den løsningen som passer best for dine behov, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Maskinbeskyttelse for industri og lager

På noen arbeidsplasser er risikoen for ulykker høyere enn på andre, for eksempel på arbeidsplasser hvor man bruker store maskiner. Isoler maskinene med gjerder som er bygget med nettingseksjoner fra Axelent. Det vil skape trygge arbeidsområder for de ansatte.

Axelent ble grunnlagt i 1983 og er en av Europas ledende produsenter av maskinbeskyttelse. Axelent X-Guard er et komplett system som inkluderer nettingseksjoner, stolper og både slagporter og skyveporter. Systemet er fleksibelt, raskt å montere og oppfyller sikkerhetskravene til Maskindirektivet 2006/42 /EC.

Hvis du vurderer kjøp av maskinbeskyttelse og ulike løsninger, bør du først foreta en risikovurdering av kontaktflatene rundt en maskin eller industriell robot. Gjør deg kjent med reglene og kravene i Maskindirektivet som gjelder innen hele EØS-området. Etter en risikovurdering kan du gå videre til neste trinn, som er å redusere eksisterende risiko. Det kan innebære for eksempel å sperre av områder fra uautorisert personell. Dette kan enkelt gjøres med Axelent X-Guard systemet.

Slik bestiller du maskinbeskyttelse

Med X-Guard kan du bygge akkurat den løsningen som passer best for dine behov. Kombiner de forskjellige elementene i X-Guard systemet slik at du får en passende helhet. Hvis du trenger mer hjelp, kontakt gjerne vår kundeservice. Ved hjelp av plantegninger av lokalet ditt kan vi sammen se hvilket alternativ og hvilke deler som passer best for ditt behov. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med valget av maskinbeskyttelse

Er du usikker på hvilken løsning som passer best for din bedrift, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!