Stillerom Zen Pod Essentials

Lyddempet møterom, 3 størrelser

Stillerom Zen Pod Essentials. Zen Pod små stillerom er ikke bare et sted å komme seg litt bort, et sted å trekke pusten. Zen Pod gir deg betydelig mer enn stillhet. Det er et rom å trives i, elegant og sparsomt designet med imøtekommende og varme materialer som tre og tekstiler av ull i kombinasjon med glass, aluminium og stål.

Rommet er enkelt å montere, enkelt å bruke, og er designet for å passe inn i det øvrige miljø.

Zen Pods sparsomme og harmoniske design er påvirket av japanske interiører. Formgitt med omsorgsfullt fokus på detaljer, men også på helheten.

Ventilasjonsytelsen er høy, uten generende støy og vibrasjoner. Belysning og ventilasjon er integrert i takets innside, noe som gjør at det knapt synes. De japanske estetiske påvirkninger merkes i linjene og den kvadratiske komposisjonen. Det blir ekstra fremhevet hvis man supplerer med det fine espalieret som enkelt monteres på utsiden av glassveggen. En løsning som hever opplevelsen av estetikk, øker følelsen av tilbaketrekking og påvirker lydlandskapet utenfor stillerommet.

Zen Pod forstyrrer ikke det omkringliggende miljøet. Rommet er stille, men ikke lukket.

Zen Pod er et smart rom utstyrt med en mengde funksjoner. Samtidig inneholder det ikke noe overflødig. Det er ikke noe i rommet som forstyrrer den balanserte helheten.

Zen Pod demper lyden med 31 dB, og oppnår lydklasse A.

Lydisolering:
Isolering klasse A (Ds,A 31) i henhold til ISO Akustikk 23351-1. Absorberende vegger i henhold til ISO 20189.

Leveres umontert.

Produktet finnes i tre forskjellige størrelser: Small, medium og large.

  • Estetisk
  • Enkel å flytte
  • Med veggbord
Fra 159 600 kr
Filter
1200
2320
1200
2320

;