Tips og guider

Dette bør du tenke på ved kjøp av jekketralle

Les artikkel  – Jekketralle, palleløfter, palletruck eller gaffelløftevogn – kjært barn har mange navn! Uansett hva du velger å kalle jekketralle din, det er et utmerket hjelpemiddel som gjør hverdagen med godshåndtering enklere. For å gjøre det litt lettere å finne veien i jungelen av tekniske begreper rundt palleløftere, har vi laget en liten guide som vi håper kan hjelpe deg med å velge riktig jekketralle.

Unngå slaps og smuss innendørs

Les artikkel  – Foretakets entré skaper førsteinntrykket for kunder og andre besøkende. Med vinteren kommer også den «årlige plagen» i form av slaps og smuss som trekkes inn. Derfor er det viktig å planlegge hvilke typer matter man trenger ved inngangen, slik at grus og vann ikke trekkes med inn i entréen. I denne artikkelen gir vi deg våre tips om hvordan du skaper et fint og ryddig inngangsparti ved hjelp av skrapematter, tørkematter og entrématter!

Julebord 2020 – 10+1 innovative ideer

Les artikkel  – Julebord er en viktig del av mange bedrifters juletradisjoner. Det er koselig å samles før det nye året begynner, si takk for det gamle, være sammen og styrke lagånden. Julebordsesongen i 2020 vil bli annerledes, men må vi droppe festen helt? Vi kan kanskje ikke samles i store selskaper, men det finnes alternative måter å arrangere julebordet på.

Sikker arbeidsplass for alle som skal returnere til kontoret!

Les artikkel  – Etter en lang periode med hjemmekontor kan det for noen oppleves som om trusselen fra pandemien øker når det er på tide å returnere tilbake til arbeidsplassen. Da er det viktig at arbeidsgiveren tar ansvaret for å ivareta smittevernet slik at alle ansatte vet hvilke rutiner og regler som gjelder og kan føle seg trygge.

Slik forebygger du smittespredning på arbeidsplassen

Les artikkel  – Nå er det ekstra viktig å tenkte på hva man kan gjøre for å forebygge og unngå smittespredning på arbeidsplassen sin. Det er flere tiltak som kan være aktuelle som for eksempel å holde avstand fra hverandre og å sikre at personalet som jobber i en utsatt situasjon er tilstrekkelig beskyttet. Hos Gerdmans finner du flere praktiske produkter som bidrar til å forebygge smittespredning. Her gir vi deg noen tips på hvordan du kan bruke dem effektivt.

Jobb hjemmefra på best mulig måte

Les artikkel  – Flere og flere har byttet fra sin daglige arbeidsplass på kontoret til å jobbe hjemmefra, og med den nye hverdagen kommer også nye utfordringer. Hvordan jobber man effektivt fra hjemmekontoret og hvordan får man struktur og orden på arbeidsoppgavene? Her gir vi deg våre beste tips på hvordan du kan skape en bedre arbeidsplass hjemme.

Interiørtrender 2020 - Stockholm Furniture & Light Fair

Les artikkel  – Stockholm Furniture & Light Fair 2020 har gått av stabelen og Gerdmans var selvfølgelig på plass for å se nye trender og utvikle nye spennende samarbeid. Det har vært intense dager med mange sterke og positive inntrykk. Her gir vi vårt syn på de mest fremtredende trendene fra messen.

Ny innredning i personalrommene er en investering for medarbeiderne

Les artikkel  – Riktige produkter, praktiske løsninger og et ergonomisk bedre arbeidsmiljø. Når en av Sveriges største kjøpmenn, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad, Flygstaden i Halmstad, fornyet kontorer, konferans- og personalrommene, valgte han å samarbeide med Gerdmans.

Bransjeledende selskap valgte Gerdmans løsninger

Les artikkel  – På veien til videre ekspansjon og til å bli et milliardselskap har navnesterke tilhengerprodusenten Brenderup bygget et nytt anlegg med produksjon og kontorer i Stigamo, rett utenfor Jönköping. Med på reisen er Gerdmans Innredninger som fikk tilliten til å aktivt medvirke i planleggingen og utførelsen av selskapets nye kontorer. Med innredning i hvitt, svart og rødt, fargene i Brenderups logo, har Gerdmans møblert resepsjon, konferanserom og kontorlandskap samt personalrommene, som vil gi en bedre fremtid.

Guide ved valg av sikkerhetsskap & brannsikre skap

Les artikkel  – Verdisaker, viktige dokumenter, kontrakter og andre viktige ting bør oppbevares i et sikkerhetsklassifisert verdiskap eller et brannsikkert dokumentskap. Sikkerhetsklassifiseringen garanterer at skapene oppfyller ulike kvar både når det gjelder låsen og andre egenskaper. Forsikringsselskaper kan også stille krav om sikkerhetsklassifisering av verdiskap og brannsikre skap. I denne guiden forteller vi hva som er viktig å tenke på ved valget av sikkerhetsskap.

;