Tips og guider

Vår guide til riktig arbeidsbord

Les artikkel  – Har du behov for et nytt arbeidsbord? Med vår guide blir det enklere for deg å velge riktig, og få et arbeidsbord som passer akkurat dine behov!

5 tips for et inspirerende kontor

Les artikkel  – Sitter du mange timer ved skrivebordet så er et inspirerende kontormiljø viktig for din produktivitet og trivsel. Her gir vi deg noen tips til hva du bør tenke på når du skal innrede kontoret.

Slik forbedrer du lydmiljøet på kontor

Les artikkel  – Er du lei av forstyrrende lyder og støy på jobben? Lyd er som vann – det lekker inn gjennom den minste sprekk. Det finnes mange ulike løsninger på problemet – alt fra å innrede med mykere flater, til å dempe med lydabsorbenter i form av bordskjermer eller gulvskjermer. Dårlig lydmiljø er et vanlig problem på mange arbeidsplasser. Selv den minste forstyrrelse kan virke stressende og påvirke konsentrasjon og prestasjon. Her gir vi deg noen tips for lyddemping – for en bedre arbeidsplass

5 tips for effektive møter

Les artikkel  – Stadig flere bedrifter innser viktigheten av å jobbe effektivt og fleksibelt - noe som stiller helt nye krav til arbeidsplassen. Her gir vi deg 5 tips på hvordan du enkelt kan tilpasse din arbeidsplass for mer spontane og kreative møter.

Hvem er du på kontoret?

Les artikkel  – Vi vet at mennsker er forskjellige og det er vi glade for! Men til tross for det ser kontorene ofte helt like ut. Vi ønsker å ivareta akkurat dine behov slik at du kan prestere på topp. Uansett om du trenger en ny kontorstol, mer lydabsorbering eller en sparkesykkel – du finner det hos oss.

En fleksibel hylle for alle miljøer!

Les artikkel  – Flex hyllesystem passer overalt, uansett hva du skal lagre eller oppbevare. Velg høyde, bredde, dybde og antall hyller etter behov. Valgfri plassering av hylleplatene. Har du allerede en arbeidsbenk? Da kan du integrere den i en Flex hylle, og frigjøre plass. Vi tør påstå at Flex er markedets mest fleksible hyllesystem!

Gi deg selv en ryddig arbeidsplass

Les artikkel  – Med Conceptum oppbevaringsserie, som finnes i både stående og hengende utgave, kan du med hjelp av gjennomtenkt nordisk design skape en fantastisk funksjonell arbeidsplass. Ditt skrivebord går fra å være en avlastningsplass til en overflate full av muligheter, og med rom for kreativitet. En arbeidsplass du vil trives med.

Transporter med smart utstyr

Les artikkel  – Transportutstyr skal avlaste, forenkle og effektivisere arbeidet. Det enkle er ofte det beste, og vi forventer at vogner og løfteutstyr skal fungere. Gjennomtenkt funksjon og design gjør det mulig. Med smarte konstruksjoner og nøye utvalgt materiale blir vognene lett håndterbare, holdbare og praktiske.

Et riktig lydnivå bidrar til god helse og fokus

Les artikkel  – Små endringer kan skape et godt arbeidsmiljø. Når distraherende lyd dempes legges forutsetningene for kreativitet og konsentrasjon. Støy er ikke bare irriterende, det kan også føre til skader og ulykker. Forstyrrende lyder virker stressende og slitsomt, og påvirker prestasjonsevnen. For et godt lydmiljø kreves det at man arbeider forebyggende, regelmessig og langsiktig. Støy skal hvis mulig stoppes ved kilden, men det er ikke alltid like enkelt og da hjelper det med støydempende innredning.

Start nedenfra når du skal velge vogn

Les artikkel  – Du vil forenkle og effektivisere arbeidet. En vogn hjelper til med å avlaste og kan transportere fler, større, og tyngre saker i en og samme operasjon. Tenk på å velge en vogn som gjør jobben på best mulig måte på akkurat din arbeidsplass. Det gjelder å starte nedenfra når du stiller krav til vognen, ellers er det lett å bli etterpåklok. Se filmen med våre tips på hva du bør tenke på når du velger en transport- eller lastevogn.

;