Tips og guider

Skap forutsetninger for å holde det rent og kaste avfallet riktig!

Les artikkel  – I dag håndterer vi mange ulike typer materialer og avfall i industrien og på kontorer. I mange tilfeller krever klassifisering at håndteringen skjer i henhold til bestemte regler. Hvis ikke forutsetningene er til stede for å holde det rent og håndtere avfallet riktig, blir det ofte et problem. Her kan Gerdmans tilby et stort utvalg produkter som gjør at dere på en miljø¬vennlig og sikker måte kan oppbevare, sortere og håndtere både avfall og miljøfarlige stoffer. Det finnes ikke noe hyggeligere enn et pent og gjennomtenkt arbeidsmiljø der alle kan håndtere avfallet på best mulig måte. Det inspirerer til handling.

Slik velger du en god ergonomisk kontorstol

Les artikkel  – Noen sitter stille i flere timer om gangen, mens andre stadig vekk reiser seg opp og beveger seg. Mange arbeider uavbrutt ved datamaskinen, mens noen lener seg tilbake og snakker i telefonen. Enkelte er over 2 meter lange, andre bare 1,60. Like fullt trenger alle en kontorstol som hjelper dem med å yte maksimalt på jobben. Kjøp heller en stol med for mange innstillingsmuligheter enn for få. Da passer den også til mange flere brukere. Vi hjelper deg med å velge riktig blant alle innstillingene og modellene. Vi vil at du skal finne en stol som gjør jobben sin. Ellers kan det gå ut over både helse, prestasjon og arbeidsglede.

Ergonomi på arbeidsplassen – del 2, arbeidsplassmatte

Les artikkel  – Ergonomi handler om å tilpasse arbeidet og arbeidsmiljøet for å skape best mulig forutsetninger, både med og uten hjelpemidler, for at kroppen skal kunne brukes korrekt. På den måten minimerer vi skaderisikoen. Vi mennesker er egentlig skapt for å bevege oss og utføre varierte arbeidsoppgaver. Derfor pleier rådet til oss å være at vi må prøve å skape dynamikk i hverdagen. En måte å gjøre dette på er som nevnt å bytte på å stå og sitte når vi jobber. Da hjelper det å ha en god arbeidsplassmatte. I denne artikkelen forklarer vi hvordan en ergonomisk arbeidsplassmatte både reduserer belastningen og skaper dynamikk.

Ergonomi på arbeidsplassen – del 1, kontor

Les artikkel  – At stress og monotone arbeidsstillinger påvirker hverdagen vår, er de fleste klar over. Så hvordan står det egentlig til med kontorkroppene våre? Gir vi dem forutsetninger for å brukes riktig og unngå feilbelastninger, smerter og etter hvert stress? Og fremfor alt: Hva kan vi gjøre med det? Gå inn på hjemmesiden vår, og se filmen med våre tips til hva du bør tenke på for å jobbe riktig.

;