MT-Byggteknikk AS valgte Gerdmans Innredninger

Baldakin

Da MT-Byggteknikk skulle flytte til nye lokaler ønsket de å oppgradere kontorinnredningen og var på utkikk etter en komplett leverandør innen kontor- og lagerinnredning. Valget falt på Gerdmans Innredninger.

MT Bygg

MT-Byggteknikk AS er ett firma innen bygg og anlegg med kontor, lager og verksted i Stjørdal. Selskapet ble etablert i 2005 og er i dag en del av konsernet MT-Gruppen AS. MT-Byggteknikk har en lang erfaring og bred kompetanse innen prosjektering, prosjekteringsledelse, prosjektledelse og byggeplassledelse i Trøndelag. Omsetningen i 2020 var i overkant av 180 millioner kroner. Med en solid vekst, 40 fast ansatte og 4 lærlinger, er behovet for ny kontorinnredning stadig til stede. 

- Vi fikk raskt et godt kundeforhold med Gerdmans Innredninger, sier Monica Fjerdingen Iselvmo, daglig leder hos MT-Byggteknikk. Samarbeidet har vært givende og vi har enkelt funnet de beste løsningene for oss, alt fra skrivebord og konferansebord og stoler til entré- og utemøbler. Det som har vært ekstra positivt, er at vi under hele prosjektet har hatt én kontaktperson å forholde oss til hos Gerdmans. Dette har bidratt til rask og ukomplisert kommunikasjon med en som kjente prosjektet vårt godt!

Småbilder

Ønsket hos MT-Byggteknikk var å forny kontorinnredningen etter en omfattende renovering i 2020. Hos Gerdmans fant de produkter som passet inn i interiøret både når det gjaldt design og funksjonalitet. Riktige produkter, praktiske løsninger og et ergonomisk arbeidsmiljø er kjent for å bidra positivt til trivselen på arbeidsplassen. 

De ansatte hos MT har vært meget fornøyde med resultatet og firmaet har fått skryt for hvordan lokalene har blitt etter renoveringen. I tillegg har kvaliteten på inventar og møbler vist seg til å være god. 

- Vi kommer helt sikkert til å benytte Gerdmans ved en senere anledning også. Terningkast 6, avslutter Monica Fjerdingen Iselvmo. 

Vi hos Gerdmans hjelper deg gjerne med ditt prosjekt, stort eller lite. Ikke nøl med å kontakte oss på tlf. 67 80 56 20, chat eller e-post på info@gerdmans.no

 

;