Få bedre ergonomi på hjemmekontoret

Ergonomi home

I over halvannet år har mange av oss jobbet hjemmefra, og det meste tyder på at vi får en ny hverdag hvor vi også i fremtiden jobber hjemmefra noen dager i uken. Hjemmekontoret har mange fordeler, og det er viktig å ikke glemme ergonomien på hjemmekontoret. Gerdmans har alle produktene og alt tilbehøret du trenger for å få bedre ergonomi på arbeidsplassen din hjemme!

Å jobbe hjemmefra trenger ikke å bety dårlig ergonomi

For mange har overgangen fra arbeid på kontoret til hjemmekontor betydd at de har måttet jobbe på kjøkkenet eller i stuen i mangel av et skikkelig arbeidsrom. Hjemmekontoret virket kanskje midlertidig i begynnelsen av pandemien, men etter nesten ett og et halvt års arbeid hjemmefra har de fleste forstått at man bør tenke på ergonomien også på hjemmekontoret.
Med et hev- og senkbart skrivebord kan du enkelt variere arbeidsstillingen i løpet av dagen. Å holde kroppen i bevegelse og unngå lengre perioder med stillesitting, er viktig for å oppnå god ergonomi. Økt aktivitet forbedrer blodsirkulasjonen og gjør at man føler seg mer opplagt. Hev og senk skrivebord Venla er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og design, noe som gjør det enkelt å finne en variant som passer inn i interiøret hjemme.

Er det mangel på plass hjemme hos deg? Med laptopstativet SunFlex Easydesk Rise kan du gjøre spisebordet til et ergonomisk arbeidsbord! Plasser laptopstativet på en tilstrekkelig stor overflate og du får god plass til den bærbare PC-en og alt tilbehør du måtte trenge, for eksempel et tastatur. Når arbeidsdagen er over, kan du enkelt legge fra deg stativet og bruke middagsbordet som vanlig igjen.

Glem ikke riktig sittestilling

Ok, så du har kanskje ikke plass til et hev og senk skrivebord hjemme og må jobbe ved kjøkkenbordet. Hvordan kan du i så fall forbedre ergonomien? Det du enkelt kan gjøre er å bytte ut kjøkkenstolen med en solid og justerbar kontorstol. Kontorstol Orion passer inn i de fleste hjem uten å bli et forstyrrende element.

Ergonomi2

Orion har gode innstillingsmuligheter og den kan justeres for en god ergonomisk sittestilling. Tenker du fortsatt at en kontorstol ikke passer hjemme hos deg? Da kan en sitteball VLUV være løsningen. VLUV er en ergonomisk skrivebordsstol for aktiv sitting og den fungerer også som en stilig interiørdetalj. VLUV lar deg jobbe med overkroppen, noe som styrker kjernemuskulaturen og bidrar positivt til kroppsholdningen din. Sitteball VLUV er tilgjengelig i flere farger og størrelser og passer fint inn i de fleste hjem.

Har du riktig utstyr hjemme?

Kanskje du allerede har et skrivebord og en komfortabel kontorstol hjemme, men fortsatt føler at noe mangler? Ikke glem å se på hvilket tilbehør og annet kontorutstyr du kan trenge for å ta hjemmekontoret til neste nivå! Med en monitorarm kan du løfte skjermen opp fra skrivebordet og få mer plass på bordet. Hos oss finner du monitorarmer også for to skjermer, som for eksempel monitorarm Anton. Lurer du også på hvordan du får orden på alle kabler og ledninger? Bruk en praktisk kabelkurv for å organisere ledningene og gjør det ryddig på hjemmekontoret.

 

Trenger du hjelp til hvordan du kan innrede hjemmekontoret ditt på en best mulig måte? Vi hos Gerdmans er tilgjengelige for deg, ikke nøl med å kontakte oss for personlig rådgivning om hvilke løsninger som kan fungere best for ditt hjemmekontor! Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser, enten det er på kontoret eller hjemme!

 

;