Gerdmans realiserte ideen om en kreativ arbeidsplass

Piab kundcase

”Innovasjoner er hjertet i selskapet. Vi ønsket en arbeidsplass som tillater kreativt arbeid og tiltrekker seg fremtidens ansatte. Gerdmans prosjektteam har kommet opp med akkurat den rette følelsen", sier Fredrik Thuman, R&D Director.

 

Da Piab flyttet til sitt nye, totalrenoverte hovedkontor, fikk Gerdmans i oppgave å optimalisere utviklingsavdelingens nye laboratorieplasser. Det nye hovedkontoret er arbeidsplassen for 120 ansatte, som består av ledelsen, IT, HR, markedsføring, innkjøp, produksjonsplanlegging og utviklingsavdelingen.

 

 ”Vi har fått tre ganger så mye laboratorieplass i hele to etasjer. Fra starten var tanken å flytte med det vi hadde og supplere med det vi trengte av arbeidsbord og hyller. Så prøvde vi å visualisere hva vi egentlig ville ha – et kult teknisk laboratorium!"

piab kundcase 2

Gerdmans var det opplagte valget


Flere utkast var nødvendig for å oppnå en helhetlig stil med den rette følelsen. Gerdmans tilbyr et stort utvalg av møbler og utstyr, men også gratis innredningshjelp.

”Gerdmans var allerede en etablert leverandør hos oss. Da vi skulle gjøre om på laboratorium miljøene, viste vi hvem vi ville jobbe med. Ida Svantesson, som er prosjektselger hos Gerdmans, har coachet og utfordret oss og kommet med raske svar, nye ideer og løsninger."

piab kundcase 4

Veien til en minimalistisk og harmonisk arbeidsplass


Gerdmans kom på besøk og tok alle mål. Deretter ble det skissert en ensartet og funksjonell innredning. Gerdmanshyllen i flere høyder og dybder optimerer hver centimeter, låsbare ståldører, sidestykker, oppbevaringsbokser i ulike utførelser og størrelser, arbeidsbord – alt i samme grånyanse. 

piab kundcase 5

"Samarbeidet har fungert bra under hele prosessen med Gerdmans. Noen ganger har det vært nødvendig med spesialløsninger, og da har Ida kommet med forslag og gjort det enkelt for oss. Resultatet er minimalistisk og rent, men samtidig koselig og harmonisk. Orden har gjort oss mer effektive. Vi bruker ikke tid på å lete etter utstyr og verktøy.”


Fredrik Thuman, R&D Director, Piab

piab kundcase 6

Om Piab: Tell ble fasinert av tallet pi og utviklet et unikt tegnekompass. Selskapet fikk navnet "PI" og "AB". Siden starten i 1951har innovasjoner for industriell automatisering stilt opp. Svens sønn Peter Tell oppfant det første vakuumproduktet, som var starten på ekspansjonen ut i verden. I dag har selskapet nærmere 200 patenter og 1200 ansatte i mer enn 100 land. Hovedkontoret ligger i Danderyd utenfor Stockholm.

 


Kontakt oss 
prosjekt@gerdmans.no
67 80 56 20

;