Gi deg selv en ryddig arbeidsplass

Med Conceptum oppbevaringsserie, som finnes i både stående og hengende utgave, kan du med hjelp av gjennomtenkt nordisk design skape en fantastisk funksjonell arbeidsplass. Ditt skrivebord går fra å være en avlastningsplass til en overflate full av muligheter, og med rom for kreativitet. En arbeidsplass du vil trives med.

M- eller F-modell?

Når du skal velge den oppbevaringsserie som passer deg best må du først bestemme deg for om du skal ha en som er hengende fra bordskjermen (M-modell), eller stående på skrivebordet (F-modell). Se deretter på hvilken lengde skrivebordet alternativt bordskjermen har, og velg så skinne og antall. På skinnen skal du så plassere dine tilbehør.

Tilbehør

Conceptum består av en mengde funksjonelle og designede tilbehør som gjør din arbeidsflate ren og ryddig. Plasser din laptop på en laptophylle og få den opp i en arbeidshøyde som er bedre for både øyne og nakke. Plasser penner i pennekoppen og papir i blankettrommene. Har du en større skjerm på skrivebordet? Da anbefaler vi deg også å montere denne på skinnen med et monitorfeste. La deg styre av dine egne behov.

En ryddig arbeidsflate

Å legge ting i skuffer og skap kan være nyttig, men det vi bruker daglig er det mest praktisk å ha fremme slik at man lett kan nå de. Det kan fort bli mye å holde orden på hvis man ikke har et system på det. Conceptum hjelper deg og dine medarbeidere til å få en ryddig, effektiv og kreativ arbeidsplass.

Last ned guide!
;