Har du behov for mer oppbevaring på kontoret? Design og bygg din egen Benna

Det gir bedre trivsel på jobben når det er ryddig og oversiktlig. Strukturer, slik at det du bruker ofte er lett tilgjengelig. Tenk på hva du vil vise frem og hva du helst vil ikke skal synes? Skal oppbevaringen være en del av interiøret eller stå for seg selv? Hylleserien Benna er veldig fleksibel og du designer selv hvordan den skal se ut. Det er bare å sette i gang!


Start med å ta mål. Alle Benna-hyller er 810 mm brede og 400 mm dype. Du velger høyde, farge, dører, innsatser, beslag, sokkel, ben eller hjul og setter sammen til en stil som passer deg.

1. Stamme

Begynn med å velge høyden og gå så over til å velge farge. Stammen finnes i nordisk lys bøk, bjørk, eik og i hvit slitesterk og lettstelt laminat. Kanskje vil du ha én farge på stammen og en annen på dører og innsatser?

2. Innsatser

Hva vil du vise frem og hva vil du stue bort? Velg hvor mange hylleplater du har behov for og hvor mange dører eller innsatser du ønsker. Alle innsatser levereres ferdig montert, og settes enkelt inn i hyllen.

3. Underdel

Sokkel, ben eller hjul? En sokkel som matcher stammen gir et helhetlig inntrykk. Et benstativ i metall gir et luftigere inntrykk. Kanskje vil du ha hjul så du lett kan flytte på din Benna? Du bestemmer selv stilen.

 

4. Beslag

Benna leveres som standard med stilrene sølvfargede beslag i aluminium. Vil du ha din egen stil? Velg håndtak i svart eller hvitt. Leveres med skruer. 

 

Med Benna har du mange muligheter. Ta en titt her:


Viktig! Fest alltid høye hyller i veggen. Vinkelbeslag følger med.

;