Jobb hjemmefra og på kontoret. Det er det nye arbeidslivet!

Nå går vi tilbake til den nye normalen. Men hva betyr egentlig det? Mange har lengtet etter kontoret og kollegaene, andre har oppdaget fordelene med å jobbe hjemmefra. Vi hjelper deg med å kombinere det beste fra begge verdener. Dette er fremtidens kontor.

 

Vi har erfart at jobben blir gjort, også fra hjemmekontoret. Trendundersøkelser viser at næringslivet velger å gå over til hybridkontor. Kontoret blir en aktivitetsbasert møteplass, heller enn et sted hvor arbeidet gjøres hver dag. Akkurat nå ser vi stor etterspørsel etter kontormøbler til hjemmekontor og fleksible arbeidsplasser med fokus på at folk skal ha det bra, også på lang sikt.

Hjemmekontoret har kommet for å bli

En stol, et bord og fred og ro holder kanskje en stund, men ikke i lengden. Vær forsiktig med ryggen, nakken, armene og hendene. Da jobber hodet bedre. Et hev- og senk skrivebord er en bra start på ditt ergonomiske hjemmekontor. Match med en stol som er laget for lengre økter. Ta en titt på våre kontorstoler, de er merket med anbefalt bruk. Varier gjerne med en sitteball, så styrker du magemusklene også.

Fremtidens fleksible arbeidsliv

Hva er et aktivisertbasert kontor egentlig? Våre interiørdesignere skisserer flere møterom for hydridmøter, gruppearbeidsplasser med velfungerende innredninger, akustikkløsninger og stille rom for dem som vil jobbe uforstyrret. Færre faste arbeidsplasser, men det betyr ikke at de forsvinner. Mennesker er sosiale, vi har behov for å treffes ved kaffemaskinen av og til. Eller ved cafebordene ute når solen titter frem.
Behøver du hjelp med innredning til ditt fremtidig kontor? Vi vet det meste om trivsel på jobben.

 

;