Meny

Kjøpsvilkår

Ærlige priser

Ærlighet er viktig for oss. Det vil vi at du som kunde skal merke. Prisene du ser i katalogen og på vår hjemmeside er de priser, eks. mva, som gjelder. Du skal altså ikke betale frakt- eller emballasjekostnader, uansett ordrestørrelse.

Fraktfritt

Alle produkter leveres FRAKTFRITT til gitt adresse, på gateplan, i hele fastlands-Norge. Ingen kostnader tilkommer verken for transport eller emballasje. Eventuelle kostnader for innbæring betales av kjøperen.

Leveringstid

En stor del av våre artikler sendes fra vårt lager innen 48 timer, alternativt 7 dager, etter at vi har mottatt din ordre. Leveringstiden fremkommer ikke automatisk når det bestilles direkte fra vår hjemmeside, men bekreftes på ordrebekreftelsen sendt via e-post etter kjøp. Du kan også ringe vårt salgskontor eller se leveringsdatoen som er angitt på ordrebekreftelsen.

Garanti

Vi holder hva vi lover! Kvalitet for oss innebærer at vi alltid skal gjøre deg som kunde fornøyd. Du har minimum sju års garanti på samtlige produkter.

Betalingsvilkår

20 dager netto eller ved forskuddsbetaling. Generell kreditvurdering foretas.

Leveringsbetingelser

Vi leverer FRAKTFRITT til gitt leveringsadresse, på gateplan, i hele fastlands Norge. Alminnelige leveringsbestemmelser NL01 gjelder. Selgeren forbeholder seg eiendomsretten til salgsvarene inntil full betaling er foretatt.

Fri returrett

Du har alltid rett til å returnere produktene innen 30 dager. Gerdmans står for returfrakten. Varene må returneres i originalemballasjen. Ved kjøp av større kvanta, må det alltid bestilles en vareprøve på forhånd for at returretten skal gjelde. Skadet gods kan ikke returneres. Returretten gjelder ikke for spesialproduserte produkter.

Kontakt alltid vår kundeservice på telefon 67 80 56 20 for hjelp med returen.

Reklamasjoner

Synlige transportskader må anmerkes på fraktbrevet ved mottak. Reklamasjoner må meldes innen 7 dager på telefon 67 80 56 20 eller e-post: info@gerdmans.no, gjerne med bilder.

Kunderegister

Gerdmans Innredninger AS behandler adresseopplysninger i henhold til gjeldende lov om personvern. Adresseopplysninger er registrert for å kunne gi best mulig service og korrekt administrasjon. Opplysningene gis ikke videre til andre parter.

Tilbudsservice

Spør oss gjerne om tilbud ved større innkjøp. Kontakt vår kundeservice på telefon 67 80 56 20.

Monteringsservice

Vi har samarbeidspartnere som kan bistå med montering av produktene. Kontakt vår kundeserice på telefon 67 80 56 20 for prisopplysninger.

Reservasjon

Gerdmans forbeholder seg retten til produkt- og konstruksjonsforandringer. Gerdmans kan ikke holdes ansvarlig for feil utenfor bedriftens kontroll. Gerdmans forbeholder seg retten til prisjusteringer.