<

Meny

Avsperringsstolper og Avsperringsbånd

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Avsperringstau Alman
 varianter
flere farger
  • Basismodell
Avsperringsbånd, veggmontert
 varianter
med uttrekkbart avsperringsbånd
  • Inkl. monteringssett
Avsperringsstolpe med bånd, plast
 varianter
plaststolpe, flere farger
  • Slagfast plast
  • Bremsefunksjon
  • 4-veis system
Avsperringsstolpe med bånd, metall
 varianter
metallstolpe, flere farger
  • Premiummodell
Avsperringsstolpe med bånd, rustfritt stål
 varianter
stolpe i rustfritt stål, flere farger
  • Premiummodell
  • Patentert bremsesystem
  • Utbyggbar

Avsperringsstolper og Avsperringsbånd

Hold orden og oversikt over de besøkende med praktiske avsperringsbånd og avsperringsstolper som enkelt viser hvor man skal stå og hvordan køen skal formes. Et klassisk avsperringsbånd kan festes til en vegg eller i en stolpe og brukes til å lage køsystem, avgrense områder eller for å markere adgang forbudt. Hos Gerdmans finner du et stort utvalg av produkter til avsperring. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Avsperringsstolpe og Avsperringsbånd til alle anledninger

Har du mange besøkere på din arbeidsplass? Trenger du hjelp med å lage køsystem og gangveier? Hvis det er en strøm av mennesker som samles ved resepsjonen, kassen eller foran selskapets lokaler er avsperringsbånd en praktisk måte å skape orden på. Avsperringsbånd- og stolper veileder folk til å stille seg i kø på den måten du har planlagt.

I vårt sortiment finnes det avsperringsstolper i både metall og plast. En del av stolpene egner seg også for midlertidig bruk ute, men sjekk alltid i produktbeskrivelsen om produktet er egnet for dette. I tillegg er mange av modellene våre kompatible, slik at du enkelt kan kombinere plast- og metallalternativene sammen.

Avsperringsstolpe med bånd er et smart system der båndet er montert inne i stolpen. Båndet trekker seg automatisk inn i kassetten på stolpen når båndet slippes fra den andre enden. Patentert bremsefunksjon sørger for at båndet trekkes inn mykt og kontrollert samt at båndet kan trekkes uforhindret ut.

Trekk ut ønsket lengde av båndet og fest det enten på en stolpe eller på et veggbeslag. Stolpene har tunge føtter som holder dem stødig på plass. Med hjelp av et 4-veissystem som tillater at 4 bånd kan festes på en stolpe, kan du enkelt lage et køsystem akkurat etter bedriftens behov.

Hos oss finner du også praktiske skiltholdere. Våre skiltholdere passer til alle avsperringsstolpene i sortimentet. Med en skiltholder kan du enkelt kommunisere ønsket budskap til alle som passerer stolpen.

Avsperringstau for et stilfullt inngangsparti

Avsperringstau skaper et stilfullt inntrykk for de besøkende. Det kan enkelt festes på en metallstolpe og finnes i flere farger og varianter – som flettet tau i nylon eller et elegant fløyelstau. Avsperringstau er velegnet for bruk for eksempel i nattklubber, hotellobbyer og kinoer.

Vi hjelper deg med valget av avsperringsstolper- og bånd

Velg produktene som passer for din virksomhet i vårt brede utvalg. Trenger du hjelp med å finne den beste løsningen? Ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!