Meny

Entrématter og Skrapematter

Les mer
per side
Visning
Entrématte Loop
 varianter
flere bredder og farger
  • Skrapematte
  • Lett å rengjøre

Entrématter og Skrapematter

Inngangspartiet er det gjestene dine møter først når de besøker deg og skaper førsteinntrykket av virksomheten din. Entrématter og skrapematter av høy kvalitet bidrar til en innbydende inngang som etterlater et godt inntrykk. Gerdmans har et bredt utvalg av entrématter, skrapematter og tørkematter i fast størrelse eller som metervare. Finn entrématten som passer akkurat dine behov blant alle våre gode tilbud. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Det er viktig at inngangspartiet er rent og velholdt slik at det etterlater et godt inntrykk. Derfor er en god entrématte viktig for å minimere skitt som blir dratt inn utenfra. Ved å ha en inngangsmatte med tre forskjellige soner, unngår du mye skitt innendørs.

Skrapematte utendørs

Den første sonen er en kraftig skrapematte som du plasserer utenfor bygningen. En skrapematte har funksjonen til å fjerne det groveste skitt, snø og gjørme slik at det ikke blir dratt innendørs. En skrapematte av gummi eller plast gjør jobben og passer utmerket for nordiske forhold. Skrapematten skal helst være tre til fire skritt lang for effektivt å kunne fjerne det groveste smusset før man går inn. Skrapemattene våre er enkle å rengjøre og kan enkelt skylles etter behov.

Kombimatte – skrapematte og tørkematte

Når den verste skitten er fjernet, er den neste sonen en kombimatte. En kombimatte har en dobbeltfunksjon – den fungerer delvis som en effektiv skrapematte som renser skosålene, dels som en tørkematte som tar hånd om slaps og søle, fukt og mindre smusspartikler.

Entrématte

Den tredje og siste sonen er en entrématte av god kvalitet. Entrématten har som funksjon å suge væsken fra skoene før folk tråkker på gulvet. Ved å suge inn all fuktigheten forhindrer matten at væsken havner på gulvet, og sikrer en attraktiv inngang om vinteren. En entrématte er laget for å absorbere så mye av væsken som mulig og kan enkelt skylles av når den er tilsmusset.

Entrématter som metervare

Det viktigste for at entrématten din skal fungere, er at sonene er tilstrekkelig lange slik at de rekker å fjerne alt smuss før man kommer inn og går på gulvet. Ved å kjøpe en entrématte som metervare kan du justere lengden på matten etter dimisjonene for akkurat deres inngang. Gerdmans tilbyr mange forskjellige typer skrapematter, tørkematter og entrématter for å dekke forskjellige behov.

Vi hjelper deg med valget av skrapematter og entrématter

Er du usikker på hvilken entrématte eller skrapematte som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!