Kontorstol Isa

Ergonomisk

Kontorstol Isa er en moderne kontorstol med slitesterkt stoff som består av 100 % gjenvunnet polyester produsert av brukte plastflasker, 50 000 Martindale. Stolen passer for deg som sitter store deler av arbeidsdagen (8 t/døgn). Den er utstyrt med de ergonomiske funksjoner som kreves av en stol for at du skal kunne sitte behagelig under lengre perioder av arbeidet.

Kontorstolen har synkrongynge som bedrer ergonomien i stolen for en mer behagelig sittestilling. Synkrongynge innebærer at sete og rygg kan frikobles og bevege seg uavhengig av hverandre. Det er kroppen som bestemmer bevegelsesforløpet.

Stolen leveres med hjul for harde gulv, nakkestøtte, sikkerhetsmekanisme (forhindrer katapulteffekt), vektinnstilling, justerbar sittedybde, rygg justerbar i høyden, flatt sete, regulerbare 4D armlener (side, høyde, forover/bakover) som standard, alt for at du skal få en så ergonomisk kontorstol som mulig.

Hjulene er selvbremsende. Når du sitter på stolen kan hjulene bevege seg sakte, men når du reiser deg bremser stolen og blir stående på samme sted.

Selvbremsende hjul bruker vekt (eller mangel på samme) for å bruke den innebygde friksjonsbremsen.

  • Anbefalt bruk: 8 t/døgn
  • 100 % gjenvunnet stoff
  • Basismodell
5 516 kr

;