Kontorstol Orion

Med armlener og nakkestøtte

- I stoff eller skinn
- Justerbar korsryggstøtte
- Mange innstillingsmuligheter

Valg av kontorstol er viktig siden vi sitter på den flere timer i løpet av en arbeidsdag. En god kontorstol bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen samt forebygger belastningsskader. Kontorstol Orion fås med slitesterkt stoff på 50 000 Martindale eller skinn av høy kvalitet. Stolen passer for deg som sitter store deler av arbeidsdagen (8 timer/dag). Den er utstyrt med ergonomiske funksjoner som gjør at du kan sitte komfortabelt i lengre perioder.

Kontorstol Orion er utstyrt med en sykrongynge, noe som bidrar til økt ergonomi samt en mer komfortabel sittestilling. Sykrongynge gjør at både sete og rygg følger kroppens bevegelser synkront.

Stolen leveres med hjul for harde gulv, justerbar nakkestøtte, justerbare 4D armlener (høyde, sidelengs, vridbar og frem/tilbake), fotkryss i aluminium, vektinnstilling, justerbar setedybde, høydejusterbar rygg, sete som kan vinkles, korsryggstøtte med pumpe som standard. Alt for å bidra til en mest mulig ergonomisk kontorstol. Godkjent i henhold til EN1335.

  • Anbefalt bruk: 8 timer/døgn
  • Inkl. 4d armlene og nakkestøtte
  • Justerbar korsryggstøtte
Fra 4 396 kr
Filter
grå
svart

;