Kontorstol Sverigestolen 818

Med armlener og nakkestøtte

- Svenskprodusert
- Premiummodell
- Mange innstillingsmuligheter

Valg av kontorstol er viktig siden vi sitter på den flere timer i løpet av en arbeidsdag. Kontorstol Sverigestolen 818 fås med slitesterkt stoff på 50 000 Martindale (Gaja Classic) eller 200 000 Martindale (Capture) og passer inn i alle typer kontormiljøer. Stolen er velegnet for deg som sitter store deler av arbeidsdagen (12 timer/døgn). Den er utstyrt med ergonomiske funksjoner som gjør at du kan sitte komfortabelt i lengre perioder.

Kontorstol Sverigestolen 818 er utstyrt med en sykrongynge, noe som bidrar til økt ergonomi samt en mer komfortabel sittestilling. Sykrongynge gjør at både sete og rygg følger kroppens bevegelser synkront.

Stolen leveres med hjul for harde gulv, justerbar nakkestøtte, ekstra forsterket korsryggstøtte, vektinnstilling, høydejusterbar rygg, justerbar ryggvinkel med 18 grader, justerbar setedybde og skålformet sete som standard. Alt for å bidra til en mest mulig ergonomisk kontorstol. Glideføtter og hjul for harde gulv som bremser ved belastning kan kjøpes som tilbehør.

  • Anbefalt bruk: 12 timer/døgn
  • Inkl. armlener og nakkestøtte
  • Premiummodell
10 350 kr
Filter
beige
blå
grønn
grå
rød

;