Meny

Kontorstoler

Les mer
per side
Visning
 varianter
flere farger
  • Justerbar høyde
  • Styrker kroppen
  • Moderne
BxDxH 370 x 200 x 55 mm, grå
 varianter
svarte, par
  • Anbefalt bruk: 8 timer/døgn
til kontorstoler, svart
kan justeres i alle retninger, svart
kan justeres i alle retninger, svart

Kontorstoler

En god og ergonomisk kontorstol er helt avgjørende for at man kan sitte komfortabelt i riktig arbeidsstilling gjennom arbeidsdagen. Ved valget av en ny kontorstol er det viktig å ta hensyn til hvem som bruker stolen, hvor mange timer per dag man kommer til å sitte i den, blir stolen brukt av flere personer og hvilken type arbeid stolen brukes til. Hos oss i Gerdmans finner du et bredt sortiment av kontorstoler i ulike stiler og utførelser, for alle typer kontormiljøer og offentlige miljøer. Vi har kontorstoler med lav, høy eller mellomhøy rygg, med eller uten arm- og nakkestøtte, og med eller uten fotring eller glidefot. Sortimentet inneholder også ergonomiske kontorstoler for aktiv sitting, som for eksempel sadelstoler og sitteballer.

Velg en justerbar kontorstol

Velg en modell som passer kroppen din best. Langvarig statisk sitting er belastende for kroppen. En passende kontorstol forhindrer belastningsskader som for eksempel rygg- og skuldersmerter. En stol som kan justeres optimalt for brukeren bidrar til en ergonomisk riktig sittestilling. Vær oppmerksom på at setehøyden, setedybden og ryggstøtten kan innstilles. Forskjellige kontorstoler har forskjellige egenskaper, her kan du lese om hvordan du innstiller kontorstolen din på best mulig måte. Hvis du kun sitter kortere perioder i løpet av dagen, kan også en av våre rimeligere stoler være tilstrekkelig.

I vårt brede utvalg finner du modeller med lav, middels eller høy ryggstøtte. Vurder om du trenger innstillbare armlener og nakkestøtte eller om du klarer deg uten. Du kan velge mellom forskjellige utførelser. Stoff, kunstskinn og skinn er alle gode alternativ avhengig av behov og preferanser. Vi har også mange forskjellige fargealternativer. Hos oss finner du mengder av tilbehør som gjør at du sitter enda mer komfortabelt. Trenger du for eksempel en fotstøtte eller en avlastningsmatte finner du utvalget her. Vi har også stort utvalg av stolunderlag og gulvbeskyttelse.

Vi hjelper deg ved valget av kontorstol

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktige møbler til kontor, lager og industri. Leter du etter en arbeidsstol til lager-, laboratorie- eller industrimiljø, sjekk ut vår brede utvalg av industrimøbler. Trenger du å prøve en kontorstol før du bestemmer deg, kan du alltid bestille en prøvestol. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å finne den riktige stolen for deg. Alle våre produkter har minst 7 års garanti.