Seatguard by Office Beat, for aktiv sitting

For micropauser

Seat Guard by Office Beat er et innovativt nytt produkt som sørger for at du tar nok mikropauser i løpet av arbeidsdagen. Seat Guard enheten forvandler hvilken stol som helst til en smartenhet som passer på at du ikke sitter for lenge. Det er en kostnadseffektiv måte å forbedre dine medarbeideres helse og minsker helserisikoen relatert til for mye sitting.

Seat Guard er en helt automatisk enhet og aktiveres av tyngde. Plasser den på ditt sitteunderlag (kontorstolen, sofaen etc.) og sett deg ned på den. Når du kjenner at Seat Guard vibrerer – stå opp og ta en pause! Med ca 2 minutter lange mikropauser hver halvtime minsker du trøttheten som gjerne kommer i løpet av arbeidsdagen. Har du et hev- og senkbart skrivebord kan du også bruke Seat Guard til å minne deg på å reise deg opp og arbeide stående: Hev skrivebordet til stående stilling når Seat Guard vibrerer, stå så lenge du orker og sett deg så ned igjen. Seat Guard påminner deg om å reise deg opp igjen efter en halvtimes sitting!

Ved å ta flere mikropauser i løpet av dagen kan du påvirke hva du mestrer på jobben, og forebygge helseskader ved for mye sitting. Seat Guard hjelper deg til å stå oppreist minst 2 minutter hver halvtime. Hver gang du reiser deg minst 2 minutter stilles enheten tilbake og starter en ny halvtimes periode fra du har satt deg ned. Reiser du deg innen 30 minutter har gått men setter deg ned igjen innen 2 minutter har passert, fortsetter enheten fra der den slapp.

Seat Guard buker 2 x 2032 (3V) batterier som holder flere måneder (vanligvis 4 mnd) ved normalt bruk. Enheten bør oppbevares og transporteres slik at den ikke utsettes for trykk eller vekt. Kulde/frost minsker batterienes ladning og minsker dermed enhetens funksjon. Den er kun beregnet for innendørsbruk og tåler ikke væske.

  • Krever ingen installasjoner eller tilkoblinger
  • Effektiviserer arbeidet og øker konsentrasjonen
  • Unikt produkt på markedet

;