<

Meny

Pakkebord gjør arbeidsdagen mer effektiv

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Pakkebord Embla, komplett pakke
komplett arbeidsplass
 • Komplett arbeidsplass
Pakkebord Tyr, komplett pakke
elektrisk høydejusterbart, maks belastning 350 kg
Pakkebord Tor
maks. belastning 500 kg, pakke med plate og påbygging
 • For tøffe miljøer
 • Tåler høy belastning
Pakkebord med vekt Embla
med innbygd vekt, LxB 800 x 800 mm
 • Basismodell
 • Justerbar høyde
Arbeidsbord Embla med hjul
H 825 – 1075 mm, med hjul, LxB 800 x 800 mm
 • Basismodell
 • Mobil
 • Trinnløs høydeinnstilling
Arbeidsbord Tor med hjul
LxB 800x800 mm, eikeplate
 • Basismodell
 • Mobil
 • Trinnløs høydejustering
Kulerulle Untamo
 varianter
for en ergonomisk transport og håndtering av produkter

Pakkebord gjør arbeidsdagen mer effektiv

Det ergonomisk utformede pakkebordet gjør arbeidsdagen din mer effektiv og enkel. Pakkebordene er ideelle for smådelslagre, pakkestasjoner eller i butikk. Vi har et stort utvalg av praktiske pakkebord som tåler høy belastning. Hos oss finner du både elektrisk og manuelt hev- og senkbare pakkebord og ekstra utstyr som skjæreaggregat, blanketthyller og holder til pappruller. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Finner du ikke det du leter etter, sjekk også kategorien Arbeidsbord og Arbeidsbenk for verksted og lager.

Manuelt eller elektrisk hev- og senkbart pakkebord?

Hos oss finner du pakkebord som kan justeres i høyden både manuelt og elektrisk. Pakkebord som er manuelt justerbare tåler som regel litt mer belastning enn elektrisk justerbare bord. Elektrisk justerbare pakkebord er praktiske på arbeidsplasser der det samme bordet brukes av flere personer.

Elektrisk høydejusterbare pakkebord i vårt utvalg tåler en belastning på 200 til 350 kg, dette gjelder når lasten er jevnt fordelt på bordet. Våre manuelt justerbare og faste modeller tåler en belastning på opptil 500 kg avhengig av modell. Behandler du meget tungt gods på arbeidsplassen din, bør du vurdere en fast modell.

Våre pakkebord kan tilpasses etter egne behov. Vi har tilbehør som påbyggingsrammer for hyller og hyller, skinner for lagerbokser og tilpassede lagerbokser, skjæreaggregat, verktøytavler, holdere for nettbrett eller PC og mye mer. Du kan velge en av våre ferdige pakker med bord og tilbehør, eller bygge et pakkebord akkurat etter dine behov.

Vi hjelper deg med valget av pakkbord

Er du usikker på hvilken modell som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!