Meny

Pappesker, Strekkfilm og Stroppebånd

Les mer
per side
Visning
Pappeske, enkel bølgepapp
 51 varianter
maks. belastning 10 kg, 25 stk/pk, flere størrelser
 • Basismodell
Pappeske, dobbel bølgepapp
 50 varianter
maks. belastning 30 kg, flere størrelser
 • Basismodell
Posteske, brun eller hvit
 22 varianter
brun eller hvit, flere størrelser
 • Basismodell
Posteske, selvlåsende
 21 varianter
brun eller hvit, flere farger
 • Basismodell
 • Selvlåsende
Strekkbånd Sanstrap
BxL/bånd 100x1200 mm, 100 stk bånd/pk
 • Basismodell
WG-bånd standard
 varianter
forskjellige bredder, 2 stk/pk
WG-bånd til presse
 varianter
forskjellige bredder og lengder
PP-maskinbånd
 varianter
forskjellige størrelser
PP-bånd og lås i kombipakke
 varianter
forskjellige kvaliteter
PET-bånd
 varianter
forskjellige typer og bredder
Stålbånd
 varianter
forskjellige størrelser, enkelt- eller flerspolet
Strekkfilm
 varianter
manuell-, mini- eller maskinstrekkfilm
 • Basismodell
Tapedispenser dråpeformet
 varianter
til 38 hhv 50 mm
 • Basismodell
 • Dråpeformet
Tapedispenser med håndtak
 varianter
til tape 50 mm
 • Basismodell
 • Med brems
Båndvogn for stålbånd
LxBxH 700 x 300 x 350/700 mm
 • Basismodell
Avruller for bånd
 varianter
passer flere typer bånd
 • Basismodell
Plomber til PP-bånd, PÖ
 varianter
forskjellige bredder

Pappesker, Strekkfilm og Stroppebånd

En god og solid pappeske og annen emballasje, er nøkkelen til effektiv og god emballering. Med riktig type posteske får du pakket produktene dine raskt og effektivt slik at de kommer frem trygt og uten skader. Hos oss finner du alt for emballering – bobleplast, strekkbånd, WG-bånd, strekkfilm med mer. Alt for sikker transport av varer. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Hva er egentlig bølgepapp?

Bølgepapp er en av de vanligste emballasjematerialene som brukes ved transport av varer. Bølgepapp har mange gode egenskaper, den er resirkulerbar, økonomisk, lett og gir god beskyttelse ved transport. Bølgepapp finnes i forskjellige tykkelser, hos oss finner du pappesker av både enkel og dobbel bølgepapp. Jo tykkere bølgepappen er, jo stivere og dermed kraftigere er den.

Hos oss finner du finner du klassiske pappesker i enkel eller dobbel bølgepapp i forskjellige størrelser, praktiske postesker som er godt egnet for sending via post samt selvlåsende pappesker.

Pappesker som innpakning

Pappesker er allsidige og derfor også populære som emballasjemateriale for eksempel ved transportering av varer samt ved lagring/oppbevaring. Bølgepappen fungerer som en god støtdemper og beskytter varene.

Som materiale er papp lett, strekt og holdbart. Papp som innpakning øker ikke bruttovekten på pakken/sendingen i noen særlig grad, slik at transportkostnadene vanligvis ikke øker på grunn av emballasjematerialet.

Alt for emballering

I tillegg til pappesker har vi et stort utvalg av andre emballasjeprodukter som for eksempel strekkbånd, strekkfilm, WG-bånd, PP-bånd og bobleplast. WG-bånd er lett å jobbe med, perfekt for manuell stropping av paller eller for sikring av tung last. PP-bånd er velegnet til stropping av lettere og mellomtungt gods, for eksempel ved forsendelse av kartonger eller esker. PP-bånd er produsert i polypropylen, er miljøvennlig og elastisk.

Vi hjelper deg med å velge riktige produkter

Trenger du hjelp til å velge de beste produktene for din bedrift? Kontakt oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!