Klesskap Fydor SMC med pardører, rett tak

Helsveiset, flere størrelser og farger

Klesskap Fydor SMC med pardører, rett tak. Med Fydor-serien får du et klassisk men moderne helsveiset klesskap med høy kvalitet og sikkerhet.

Et utmerket og prisgunstig klesskap for garderoben som tilpasses etter behov. Produsert etter stikkordene ”praktisk og kraftig”.

Brukervennlige klesskap som passer i de fleste miljøer. Helsveisede stammer med flat bunn gjør at skapet er enkelt å rengjøre. Perforering for ventilasjon langs sidene og slisser både under og over døren gir god ventilasjon. Dører med doble langsgående forsterkninger, gummidempere og sveiset dørstopp som tåler påkjenninger.

Klesskapene leveres klare til bruk med monterte lås. Helsveisede understell for enkel montering finnes som tilbehør.

Kvalitets- & miljøgodkjente iflg Möbelfakta og SundaHus.

Velg blant en mengde ulike dimensjoner, kombinasjoner, farger, understell og tilbehør til klesskapet. Finner du ikke det du søker i vårt standardsortiment - kontakt vår kundeservice så hjelper vi til med å finne frem alternativ tilpasset ditt behov. Fydorskapene leveres som standard med klinke for hengelås. Sylinderlås kan også leveres, gi beskjed ved bestilling.

Når du har behov for å separere arbeidsklær fra private er klesskap med pardører en naturlig løsning. Klesskap med pardører gir deg to rom i full høyde med hattehylle og klesstang, men bara en lås for begge dørene. Klesskapene leveres med en kraftig klesstang med doble ankerkroker i hvert rom.

Rett tak gjør plassering enklere og gir mulighet for en ekstra oppbevaringsplass på toppen av skapet.

Testet iflg: EN 14073-2:2004, EN 14073-3:2004, EN 14074:2004, EN 16121:2013, EN 16122:2012

  • Oppdelt oppbevaring
  • Felles låsning
  • God ventilasjon
Fra 4 430 kr
Filter
2 dører
4 dører
400
500
600
800
1000
1200
blå
grønn

2
;