<

Meny

Jekketralle med sakseløft og Sakseløftevogn

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Jekketralle med sakseløft, 1000 kg
løftehøyde 800 mm, gul
  • Basismodell
  • Manuell med quicklift
Jekketralle med sakseløft Silverstone S1000 & S1000-1500
 varianter
manuell, kap. 1000 kg, forskjellige gaffellengder
  • Basismodell
  • Manuell med quicklift
Jekketralle med sakseløft Silverstone SM1056
manuell med løftehøyde 800 mm, gaffelhøyde 85 – 800 mm
  • Basismodell
  • Manuell med quicklift
Jekketralle med sakseløft BT HHM100
manuell, løftekapasitet 1000 kg
  • Premiummodell
  • Manuell med quicklift
Jekketralle med sakseløft BT HHL100
batteridrevet, løftekapasitet 1000 kg
  • Premiummodell
  • Elektrisk

Jekketralle med sakseløft og Sakseløftevogn

Å flytte tungt gods er enkelt med en vanlig jekketralle, men hvordan håndterer man gods som både må flyttes og løftes? Til slike jobber er en jekketralle med sakseløft, eller en sakseløftevogn som de også kalles, helt perfekt. Gerdmans jekketraller med sakseløft er produsert for bruksområder som krever både bevegelighet og ergonomiske arbeidsstillinger. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Fordeler og bruk av sakseløftevogn

Unngå unødvendige løft og anstrengelse av ryggen ved å bruke en sakseløftevogn for flytting og løfting av tungt gods. De lar deg transportere godset dit du ønsker, akkurat som med en vanlig jekketralle, men du kan i tillegg løfte godset til en ergonomisk arbeidshøyde. Dette gjør det enkelt å for eksempel sette varer inn i en lagerhylle. Du trenger ikke å bøye deg ned for å løfte varene opp fra gulvet, bare løft dem til riktig høyde med jekketrallen. Slik forhindrer du også belastningsskader.

Jekketraller med sakseløft kan også brukes som midlertidige arbeidsoverflater. Løft pallen med jekketrallen til passe arbeidshøyde og bruk den som ekstra arbeidsoverflate for eksempel ved utpakking eller for å forenkle installasjonsarbeid.

Hos oss finner du både elektriske og manuelle jekketraller med sakseløft med QuickLift-funksjon. QuickLift-funksjonen gjør at du kan løfte lasten raskt og enkelt. Med QuickLift trenger du ikke like mange pumpinger for å løfte lasten enn med en vanlig jekketralle.

Vi hjelper deg med valget av jekketralle med sakseløft

Er du usikker på hvilken modell som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!