Løftebord Edmolift Armløft

For skånsom arbeidsstilling, flere utførelser

Løftebord Edmolift Armløft. Armløftens unike funksjon gir en ergonomisk arbeidsplass med god fotplass og en skånsom arbeidsstilling. Armløften er ideell for å håndtere gods og komponenter i paller og kasser. Siden armløften tiltes nedover passer den spesielt for høye paller og kasser. Ettersom nivået i pallen endres så kan høyden og arbeidsvinkelen justeres for å hele tiden opprettholde en behagelig arbeidsstilling.

Svenskproduserte løftebord med pulverlakkerte overflater for høy finish og slitestyrke. IP54-klasset elsystem med M12-tilkoblinger muliggjør et bredt utvalg av ”plug and play”-tilbehør, såsom sensorer, kabler, induktive brytere og nye enheter. Operatøren kan enkelt programmere ønskede funksjoner for armløftens bevegelser. Enkel ettermontering av tilbehør som grenposisjoner og ekstra aktuatorer.

Klembeskyttelsesrammen på bordets underside er justerbar og høysensitiv, noe som forhindrer at bordet senkes om noen kommer i klemme under det.

24 V DC styresystem og aktuator med dødmannsgrep. PLC-styring med funksjonsprogrammering, vedlikeholdsfrie lagre. Klembeskyttelsesavstand mellom samtlige bevegelige deler på løftebordet. Overbelastningsbeskyttelse med elektriske slangebruddsventiler. Mekaniske sperrer for sikkert vedlikehold.

- Arbeidssykluser: 3-6 sykluser/t, beregnet på 1 skift og 5 dager per uke.
- Testet for 32.000 sykluser.
- Løftebordene er CE-merket og godkjente i henhold til løftebordstandard SS-EN 1570-1.

  • Arbeidssykluser: 3-6 sykluser/t
  • Enkel justering av høyde og arbeidsvinkel
  • Vinklingsbar med rasbeskyttelse
Fra 82 960 kr
Filter
800
1300
1310
1510
1730
1000
1300
1380
750
1500

;