Løftebord Edmolift T-Serie, E og U-formet

Løftekapasitet 600-2000 kg

Løftebord Edmolift T-Serie, E og U-formet. Et lavtbyggende løftebord med en patentert løftemekanisme i høy kvalitet som underletter tunge løft på verkstedet, på lageret og ved montering og pakking. Den lave monteringshøyden gjør monteringsgroper overflødige.

Med den åpne plattformen kan man enkelt håndtere paller med vanlig jekketralle uten å måtte bruke en oppkjøringsrampe. Det øker fleksibiliteten når det gjelder bruksområde og minsker installasjonskostnaden.

Svenskproduserte løftebord. Pulverlakkert med høy finish og slitesterke overflater. IP54-klassifisert elsystem med M12-tilkoblinger muliggjør et bredt utvalg av ”plug and play”-tilbehør, slik som sensorer, kabler, induktive brytere og nye enheter. Operatøren kan enkelt programmere ønskede funksjoner for løftebordets bevegelser. Enkel ettermontering av tilbehør som grenposisjoner og ekstra aktuatorer.

Klembeskyttelsesrammen på bordets underside er justerbar og høysensitiv, forhindrer at bordet senkes om noen kommer i klemme under det.

24 V DC styresystem og aktuator med dødmannsgrep. PLC-styring med funksjonsprogrammering, vedlikeholdsfrie lagre. Klembeskyttelsesavstand mellom samtlige bevegelige deler av løftebordet. Overbelastningsbeskyttelse med elektriske slangebruddsventiler. Mekaniske sperrer for sikkert vedlikehold.

- Arbeidssykluser: 3-6 sykluser/t, beregnet på 1 skift og 5 dager per uke.
- Testet for 32.000 sykluser.
- Løftebordene er CE-merket og godkjente i henhold til løftebordstandard SS-EN 1570-1.

Løftebordene kan tilpasses med forskjellige tilbehør eller 1-fas. Kontakt oss for tilbud.

  • Arbeidssykluser: 3-6 sykluser/t
  • Frittstående aggregat
  • Kan håndteres med vanlig jekketralle
Fra 66 855 kr
Filter
900
1080
1180
1350
1450
1000
2000

;