Løftebord Edmolift HD-serie

Utviklet for kontinuerlig drift, løftekapasitet 2000 kg

Løftebord Edmolift HD-serie. Edmolift HD-serie er utviklet for kontinuerlig drift 24 timer per døgn, 7 dager i uken også i standardutførelsen. HD-serien gir deg den beste tilgjengeligheten og en problemfri produksjon i ekstremt krevende bruksområder.

I standardutførelsen er løftebordene i Edmolifts HD-serie stabilt konstruerte med doble flatstålsakser, eksternt hydraulisk aggregat, en imponerende laveste høyde og en løftekapasitet på 2 tonn.

Vedlikeholdsfrie med permanent smurte lagre og utviklet for å brukes døgnet rundt, hele året.

Den eksklusive konstruksjonen med den robuste saksen gir maksimal stabilitet i alle retninger, samtidig som det gjør det enkelt å tilpasse størrelsen for å skreddersy en unik løsning for kunden. Det kompakte designet gjør produktet perfekt for installasjon i andre systemer.

Med en testet levetid på over en halv million løftesykluser, med full kapasitet, er løftebordene i HD-serien utviklet for å jobbe utrettelig dag og natt.

HD-seriens løftebord er CE-merket og oppfyller kravene i den tøffeste kategorien av løftebordstandarden SS-EN 1570-1, kategori 5.

Det innebærer at antallet løftesykluser, med full kapasitet, må utgjøre minst 512 000 løftesykluser. Svenskprodusert toppkvalitet.

  • Vedlikeholdsfri drift døgnet rundt, hele året
  • Lang levetid, testet for 512 000 sykluser
  • Perfekt for installasjon i andre systemer
Fra 127 400 kr
Filter
800
900
1000
1300
1500
1700
2000

;