Løftebord Edmolift T-Serie, lengdesaks

For større og lengre gods, flere størrelser og kapasiteter

Løftebord Edmolift T-Serie, lengdesaks. Kraftige og allsidige løftebord i høy kvalitet som underletter tunge løft på verkstedet, på lageret og ved montering og pakking.

Svenskproduserte løftebord. Pulverlakkert med høy finish og slitesterke overflater. IP54-klassifisert elsystem med M12-tilkoblinger muliggjør et bredt utvalg av ”plug and play”-tilbehør, slik som sensorer, kabler, induktive brytere og nye enheter. Operatøren kan enkelt programmere ønskede funksjoner for løftebordets bevegelser. Enkel ettermontering av tilbehør som grenposisjoner og ekstra aktuatorer.

Løftebordene er hydrauliske og utstyrt med elektrisk drevet tilbakeslagsventil, senkehastigheten er alltid den samme uansett last. Klembeskyttelsesrammen på bordets underside er justerbar og høysensitiv, forhindrer at bordet senkes om noen kommer i klemme under det.

24 V DC styresystem og aktuator med dødmannsgrep. PLC-styring med funksjonsprogrammering, vedlikeholdsfrie lagre. Klembeskyttelsesavstand mellom samtlige bevegelige deler av løftebordet. Overbelastningsbeskyttelse med elektriske slangebruddsventiler. Mekaniske sperrer for sikkert vedlikehold.

- Arbeidssykluser: 5-10 sykluser/t, beregnet på 1 skift og 5 dager per uke.
- Testet for 128.000 sykluser.
- Løftebordene er CE-merket og godkjente i henhold til løftebordstandard SS-EN 1570-1.

Dersom antall arbeidssykluser overstiger 10 000/år eller kontinuerlig er flere enn 10 løft/t bør løftebordet utstyres med HD-versjon (Heavy Duty). Løftebordet er utstyrt for god og langvarig funksjon i ”normal” drift, men ved intensiv kjøring med mange løft, høy belastning, flere arbeidsskift eller tøffe miljøer kan det kreve at bordet overdimensjoneres og HD-utstyres. Kontakt oss for tilbud.

  • Arbeidssykluser: 5-10 sykluser/t
  • Svenskprodusert av høy kvalitet
  • For større og lengre gods
Fra 101 425 kr
Filter
800
900
1200
2600
3400
4000
4400
2000
3000
4000
6000

;