Meny

Løftebord

Les mer
per side
Visning
Løftebord, el-hydraulisk, Silverstone HW
 11 varianter
løftekapasitet 1000-4000 kg
  • Basismodell
Løftebord Silverstone SU1001, lavt U-bord
løftemotor 750 W, løftekapasitet 1000 kg
  • Basismodell
  • U-bord

Løftebord

Trenger du sikre og tilpassede løsninger for løft av gods og materialer innen lager og industri? Krever arbeidsplassen din stasjonære løsninger som klarer høy belastning? Våre løftebord gir avlastning for dine medarbeidere, og skaper en mer effektiv håndtering. Hos oss finner du et stort utvalg av hydrauliske løftebord som klarer tunge løft med stor presisjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne et løftebord som møter din bedrifts behov.

Et hydraulisk løftebord for ergonomisk løfting

Elektriske løftebord avlaster og fremmer effektiv og ergonomisk håndtering av gods. Bruken av løftebord sikrer riktig arbeidshøyde og en god arbeidsstilling. Du unngår tunge løft og skader samt unødvendig belastning av led og muskler. Dette bedrer både trivsel på arbeidsplassen og i et lengre perspektiv også bedriftens økonomi.

Et stort utvalg av løftebord

Hos oss finner du et stort utvalg av stabile sakseløftebord som klarer å håndtere tunge løft med stor presisjon. Våre sakseløftebord fås i mange størrelser og med løftekapasitet fra 500 til 4000 kg. I tillegg til løftekapasiteten til bordet, er det viktig å tenke på i hvilken arbeidshøyde bordet skal brukes. Ikke nok med at man trenger å nå riktig høyde, det må også skje raskt. Lenger tid betyr redusert produktivitet eller forsinkelser som kan koste selskapet penger over lengre periode. Riktig arbeidshøyde forhindrer belastningsskader samt bedrer ergonomien i hverdagen. De fleste løftebord leveres med løftehøyde fra 200 til 1000 mm, men det finnes også høytløftende løftebord med løftehøyde opp til 1700 mm.

Vi har hydrauliske løftebord med både enkeltsaks og dobbeltsaks. Et hydraulisk løftebord med enkeltsaks er ofte nok for de fleste bedriftene. Et løftebord med dobbeltsaks er løsningen hvis det er behov for høye løft. Vi fører også lavt byggende løftebord som kan monteres uten grav. Et lavt U-bord er designet for håndtering av standardpaller med jekketralle uten behov for hverken grav eller rampe.

Vi fører løftebord fra Silverstone og fra markedsledende svenske Edmolift.

Har du spørsmål?

Er du usikker på hvilket løftebord som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!