<

Meny

Balanseblokk – Vektløs håndtering av verktøy

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Balanseblokk 2-pakk
 varianter
stegløs vektinnstilling
  • Basismodell
  • Forkrommet stålhus
  • Trinnløs vektinnstilling
Balanseblokk, 0,4-14 kg
 varianter
trinnløs vektinnstilling
  • Basismodell
  • Aluminiumshus
  • Trinnløs vektinnstilling
Balanseblokk, 4-25 kg
 varianter
trinnløs vektinnstilling
  • Basismodell
  • Opphengskrok
  • Trinnløs vektinnstilling

Balanseblokk – Vektløs håndtering av verktøy

Utstyr arbeidsplassen din med en praktisk balanseblokk som bidrar til en ergonomisk arbeidsstilling som forebygger belastningsskader. Balanseblokk er et perfekt hjelpemiddel ved for eksempel monteringsarbeid og produksjon. Den trinnløse vektinnstillingen og stålvaieren med fjærtrekk gjør den enkel å bruke. Gerdmans har et stort utvalg av balanseblokker med ulike lastekapasitet, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Hva brukes balanseblokker til?

En balanseblokk brukes til å gjøre verktøy eller annen type materiale vektløs, noe som reduserer belastning på muskler og ledd hos den som bruker verktøyet. For eksempel ved monteringsarbeid bruker man ofte samme verktøyet i samme posisjon gjentatte ganger, noe som kan føre til belastningsskader. Ved å feste en balanseblokk på verktøyet, kan verktøyet posisjoneres vektløst, noe som bidrar til en bedre og mer ergonomisk arbeidsstilling. Balanseblokkene festes enkelt med karabinkroker.

Ved valg av balanseblokk, er det viktig å tenke på dens lastekapasitet. Basismodellene har en kapasitet på opptil 14 kg, men vi har også balanseblokker med lastekapasitet på opptil 25 kg. Sjekk også lengden på vaieren. Hvor høyt skal balanseblokken festes og hva slags arbeid som utføres er faktorer som påvirker hvor lang vaier du trenger.

Vi har balanseblokker med og uten lås eller med justerbar vektbalanse. Modeller med lås holder verktøyene på plass i luften. Denne funksjonen er nyttig i situasjoner der man jobber i samme høyde over lang tid. Justerbar vektbalanse vil derimot dra verktøyet tilbake til ønsket posisjon når man arbeider i forskjellige høyder.

Vi hjelper deg med valget av balanseblokk

Er du usikker på hvilken balanseblokk som passer best for din bedrift, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!