<

Meny

Kraftig Trillebår for profesjonelt bruk

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Trillebår Ekeby PFG
 varianter
med punkteringsfritt polyuretanhjul
  • Premiummodell
  • Punkteringsfritt hjul
  • Lettmanøvrert
Trillebår Hörby Bruk
 varianter
punkteringsfritt hjul, flere varianter
  • Basismodell
  • Lav vekt
  • Punkteringsfrie hjul
Trillebår Ekeby for murarbeid
 varianter
med tippebøyle, med eller uten løfteøgler
  • Premiummodell
  • Kraftig konstruksjon
  • Punkteringsfritt hjul

Kraftig Trillebår for profesjonelt bruk

Trillebår er et fantastisk hjelpemiddel i hagen eller for eksempel på byggeplassen. Med en trillebår forenkler du arbeidet ved å flytte store mengder materialer eller masser på en enkel måte. Gerdmans har et bredt utvalg av trillebårer, hos oss finner du det du leter etter, enten det er en trillebår med to hjul, en trillebår på 120 liter eller en trillebår med punkteringsfritt hjul! Vi har alt du måtte trenge – sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Trillebår best i test

Gerdmans har trillebårer som ved flere anledninger har blitt kåret til «Best i Test» blant forbrukere. Hörby Bruk er en svensk produsent som har laget trillebårer og annet hageredskap siden 1920. Når du kjøper en trillebår fra Hörby Bruk, vet du at du får et produkt av høy kvalitet. En god trillebår er riktig utformet, den er solid, lett å laste og lett å tippe. For eksempel er Hörby Bruks trillebår Ekeby en kraftig trillebår som er tilgjengelig i en rekke varianter og størrelser – alt fra klassiske trillebårer til trillebårer for murarbeid.

Klassisk, allround eller kraftig trillebår

Selv om de fleste trillebårene ser like ut, finnes det også forskjeller som skiller dem. For at du skal være fornøyd med den nye trillebåren din, er det viktig at du tenker på hvordan du vil bruke den. Hvis du kun bruker trillebåren for enkle og lette laster, for eksempel blader, gress eller annet lett hageavfall, vil en trillebår i plast være nok. For tyngre oppgaver er en allround trillebår i stål den beste varianten. Vi har også ekstra kraftige trillebårer for murarbeid som er laget spesielt for akkurat denne typen arbeidsoppgaver. En klassisk trillebår fungerer bra i smale passasjer og har ett stort hjul som vanligvis har kulelager eller glidelager. Båren er som regel lakkert eller galvanisert, der den galvaniserte varianten tåler slitasje fra grus og stein bedre.

Vi hjelper deg med valget av trillebår

Er du usikker på hvilken trillebår som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!