Meny

Verktøyskap og Verkstedskap for praktisk oppbevaring på verkstedet

Les mer
per side
Visning
Verktøyskap Bure
med arbeidsflate
  • Basismodell
  • Praktisk arbeidsflate

Verktøyskap og Verkstedskap for praktisk oppbevaring på verkstedet

Har du orden på lageret og verkstedet ditt og har alle verktøyene, smådelene og utstyr sin egen plass? Et velorganisert lager eller verksted vil gjøre det enklere, tryggere og mer effektivt å jobbe. Hos oss finner du praktiske og holdbare oppbevaringsløsninger for verktøy og smådeler, både for små og store lager- og industrimiljøer. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Robuste verktøyskap med skuffer eller lagerbokser

En av de viktigste egenskapene til et verktøyskap som er utsatt for mye slitasje, er holdbarhet. Et verktøyskap av stål er solid og tåler tyngre belastning. Trenger du å oppbevare større og dyrere verktøy har vi også skap som er produsert i tykkere stål og forsterkede dører.

Du kan velge mellom et helsveiset verktøyskap eller et umontert skap. Et helsveiset skap er enkelt å ta i bruk fordi det leveres ferdig montert. Skap man må montere selv er ofte vel så solide som helsveisede skap og tåler som regel like mye vekt, om ikke mer. Skap som leveres umontert er ofte også billigere enn helsveisede stålskap fordi de er enklere å transportere.

Hos oss finner du verktøyskap med skuffer eller med lagerbokser. Vi har også verkstedskap med skyvedører. Verkstedskap med skyvedør er et praktisk alternativ, spesielt i trange rom siden man ikke trenger plass foran skapet for å kunne åpne dører. Verkstedskap med skyvedører passer fint i for eksempel smale ganger eller trange lager og verksteder.

Verktøyskap for opphenging

Små og kompakte verktøyskap er enkle å plassere på et arbeidsbord eller henge på veggen. Vi har modeller som egner seg best for oppbevaring av mindre verktøy som hammer, skrutrekker, tang og spiker. Hos oss finner du også verkstedskap som er designet for oppbevaring av mapper og andre større gjenstander. Hvis du er ute etter et praktisk verktøyskap for oppbevaring av det du trenger daglig, kan et låsbart verktøyskap laget av perforerte stålplater være et godt alternativ. Du fester verktøyene direkte på skapveggen med opphengskroker som kjøpes som tilbehør.

Verkstedskap for mange formål

Det er mange bruksområder for verkstedskap og med forskjellig tilbehør kan du skreddersy skapet akkurat slik du vil ha det. Til de fleste av våre verkstedskap kan du kjøpe ekstra hyller eller skuffer hvor du enkelt kan sortere smådeler ved hjelp av skuffeinndeling. Verkstedskap kan også utstyrs med lagerbokser, uttrekkbare hyller, skrivepulter og verktøytavler.

Vi hjelper deg med valget av verktøyskap

Er du usikker på hvilket verktøyskap som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!