Ny innredning i personalrommene er en investering for medarbeiderne

Riktige produkter, praktiske løsninger og et ergonomiskt bedre arbeidsmiljø. Når en av Sveriges største kjøpmenn, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad, Flygstaden i Halmstad, fornyet kontorer, konferans- og personalrommene, valgte han å samarbeide med Gerdmans.

- De ansatte er vår største ressurs, å satse på kvalitetsprodukter, funksjonell og tiltalende innredninger, er en måte å investere i personalets trivsel, forklarer han.

ICA Maxi Stormarknad på Flygstaden tilhører de ledende blant Sveriges ICA butikker. Tommy Fransson og hans kone Kristina eier og driver butikken. Omsetningen er på ca. 570 millioner kroner og virksomheten har nærmere 250 ansatte. Butikken har høy besøksfrekvens med ca. 60.000 kunder hver uke. I kulissene til stormarkedet finnes både kontor og personalrom, som nylig har blitt bygget om og pusset opp etter behov.

- Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Gerdmans og investeringen er verdt hver krone, sier Tommy Fransson, som har løftet butikken og feirer 15 år som ICA kjøpmann på Flygstaden.

I en prosjektgruppe sammen med Agneta Falk Ahlgren, prosjektleder i Gerdmans Sverige, har behov og forslag blitt diskutert, idéer kastet og spesialløsninger gjennomført. Prosjektet, fra planlegging, levering og innstallering med montering tok et halvt år.

– Samarbeidet har vært inspirerende og givende, Gerdmans viste et stort engasjement, forstod våre behov og hadde de produktene og løsningene som vi hadde behov for, sier Kristina Elmtoft Fransson.

Kontorene til ledelsen har fått nye funksjonelle møbler blant annet hev og senk skrivebord og konferansebord, samt møbler og oppbevaringsskap og personlige klesskap til hver medarbeider i den nybygde garderoben. Totalt 340 klesskap med kodelås, montert av Gerdmans.

Eksempel på utstyr med funksjonalitet og fleksibilitet er whiteboards, flipoverstativ på hjul og hev og senk bord. Fargevalgene er smakfulle, interiør og skap går i lyse nyanser i kombinasjon med antrasittgrå.

- Som medarbeider kjenner man økt arbeidsglede og inspirasjon av å ha fått et kontor med ny innredning og funksjonelle hjelpemidler, forteller butikksjef Anette Bengtsson.

- Å kunne jobbe ved et hev og senk skrivebord kjennes veldig bra og innebærer at man kan variere sin arbeidsstilling, sier kassasjef Linda Cronqvist.

Agneta Falk Ahlgren i Gerdmans Sverige har i rollen som prosjektselger vært en drivkraft ved gjennomførelsen av fornyelsen av personalrommene på ICA Maxi Stormarknad.

– Det har vært et veldig inspirerende oppdrag der vi sammen har funnet spesialløsninger som tiltaler kunden. Hvert prosjekt er en utfordring der det gjelder å tilby kunden de produktene som passer kunden best og det lyktes veldig bra hos ICA Maxi, konstaterer hun.

;