Nye Höganäs: Premium kontorstol med ergonomi i verdensklasse

Höganäs kontorstol

Aktiv sitting forbinder man oftest med en sadelstol, balansestol eller lignende der kroppens muskler aktiveres. Men du kan også lene deg tilbake i en kontorstol og allikevel sitte aktivt. Nye Höganäs-serien med premium funksjonalitet, ergonomi og design. Som produsert for å passe akkurat deg.

 

Höganäs er en designklassiker signert Sten Engdal og har eksistert i Gerdmans sortiment en tid. De svenskproduserte kontorstolene har nå fått en oppdatert komfort, design og kvalitet for å gi størst mulig bevegelighet, fleksibilitet og komfort under lange arbeidsdager.

 

Ergonomi i ryggraden
Grunntanken i konstruksjonen er at ryggradens naturlige S-form skal beholdes også når du sitter i stolen. Da minsker belastningen på skivene i ryggen. Kontorstolene har flere forskjellige innstillingsmuligheter for aktiv og bevegelig sitting og betjeningene er enkle, tydelige og logiske. Er du lang eller kort? Har du bredt eller smalt skulderparti? Det finnes en Höganässtol som passer akkurat deg.

 

Stor sitteopplevelse
Nye Höganäs 3-serie er blant de aller beste kontorstolene på markedet. Stolen er premiumutstyrt ned til minste mekaniske detalj. Kontorstolen gir ergonomisk støtte i alle posisjoner, takket være den bevegelige ryggbrikken. Gyngemekanismen og setet følger også kroppens bevegelser – bra for både ryggrad og bekken.

 

Kontorstolen har også en unik korsryggpute som støtter musklene i korsryggen, uten å presse på ryggraden. Er du stor, lang og litt bred over skuldrene? Da kommer du til å like Höganäs 390.

 

Premium til en attraktiv pris
Med smålandsk kløkt i konstruksjon og pakking er nye Höganäs 2-serien en premium sitteopplevelse til en attraktiv pris. Kontorstol Höganäs 280 har samme elegante design og den berømte trykkavlastende triangelen i ryggen. Regn med ergonomisk støtte under hele arbeidsdagen.

 

Kontorstolen er medium i størrelse for å passe mange mennesker med ulik kroppsbygning. Innstillingsmulighetene er mange, og du finjusterer til skreddersydd på en enkel måte.


Tips! Vil du vite hvordan aktiv sitting påvirker din helse? Se videoen om Höganässtolen her:

 

;