Få hjelp med innredningen! Fra planlegging til innkjøp og montering

Skal du gjøre en større oppgradering av kontoret?
Du får kostnadsfri profesjonell innredningshjelp, produkter av høy kvalitet som gir inspirerende miljøer hvor folk trives på jobb.

Vi som hjelper deg

Paul Brittain

Prosjektsalg – Bedre Arbeidsplasser

+47 67 80 56 20

paul.brittain@gerdmans.no

Agneta Falk Ahlgren

Projektsäljare - Bättre Arbetsplatser

+46 73 866 46 88

agneta.falk.ahlgren@gerdmans.se

 

Så enkelt er det

1

Kom til oss med dine ønsker

Det første møtet! Vi lytter til dine ønsker, diskuterer forutsetningene og behovet for forandring. Vi ser på tegninger, tar mål og ser på hvordan arbeidsplassen fungerer. Et viktig første steg for å se på mulighetene og finne frem til de gode løsningene. Så kan planleggingen starte.

2

Produktutvalg og forslag

Gerdmans kan skissere et miljø med møbler, innredning og praktiske detaljer som dekker ditt behov. Vi viser en gjennomarbeidet presentasjon, et forslag med mange forskjellige produkter, stoffer og treslag å velge blant. Neste steg er å finne en løsning tilpasset akkurat din arbeidsplass.

3

Presentasjon av tegninger

Vi presenterer den ferdige innredningen så nær virkeligheten som mulig. Arbeidsplassen og romdelingen, innredningens plassering, farger, tekstiler, matter, akustikkløsninger – alt. Vi justerer forslaget, så alle blir fornøyde.

4

Levering og montering

Ønsker du at den nye arbeidsplassen kommer i en samlet leveranse, til en avtalt tid slik at montørene er på plass, løser vi det. Med en tydelig merking plasseres alt der det skal, raskt og effektivt.

 

Kundcase

”Ny innredning i personalrommene er en investering for medarbeiderne”

- ICA Maxi, Flygstaden, Halmstad

Bransjeledende foretak har valgt Gerdmans løsning

- Brenderup

 

”Takket være Gerdmans har vi kunnet ta frem passende produkter for våre butikkers behov”

Mattias Fridskog, Produktägare ICA E-handel

 

 

Alt for kunden

Hvert oppdrag er unikt, men prosessen frem til en bedre arbeidsplass er akkurat den samme uansett bransje eller størrelse på bedriften. Vi lytter, samarbeider med våre kunder for å finne den absolutt beste innredningsløsning.

Kontakt oss på Prosjektsalg

prosjekt@gerdmans.no

 

;