Sett sammen din lagerhylle akkurat slik du vil ha den

Gerdmanshyllen er vårt eget hyllesystem som vi har hatt i vårt sortiment helt fra starten for over 70 år siden.

 

 

Gerdmanshyllen er en lagerhylle som er produsert i slitesterkt stål og som finnes i en rekke varianter. Med en kapasitet på 1200 kg per seksjon og 100-150 kg per hylleplate, passer den like bra inn på et lager som på et kontor. Montering av en Gerdmanshylle er enkelt, ingen spesialverktøy er nødvendig og hylleplatene festes med enkle hyllehaker. Med Gerdmanshyllen får du muligheten til å bygge din hylle nøyaktig etter dine ønsker og behov, du kan legge til en ekstra hylleplate, en verktøytavle eller annet tilbehør. Gerdmanshyllen er et fleksibelt hyllesystem og kan tilpasses etter behov.

 

For å gjøre det enklere å bygge den hyllen du ønsker, har vi lansert en hylleplanlegger på vår hjemmeside. Med hylleplanleggeren vår kan du enkelt og raskt sette sammen en ferdig Gerdmanshylle eksakt slik du vil ha den. Du velger høyde, bredde, dybde, farge eller et av de andre alternativene og hylleplanleggeren viser deg nøyaktig hvordan hyllen vil se ut ferdig montert.  Med et enkelt klikk legger du Gerdmanshyllen med alle delene du trenger i handlekurven!

 

Har du fremdeles noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål

 

Prøv vår Hyllekonfigurator og se vår Hylelsystem Gerdmanshyllen.

;