Skap forutsetninger for å holde det rent og kaste avfallet riktig!

I dag håndterer vi mange ulike typer materialer og avfall i industrien og på kontorer. I mange tilfeller krever klassifisering at håndteringen skjer i henhold til bestemte regler. Hvis ikke forutsetningene er til stede for å holde det rent og håndtere avfallet riktig, blir det ofte et problem.

Her kan Gerdmans tilby et stort utvalg produkter som gjør at dere på en miljø¬vennlig og sikker måte kan oppbevare, sortere og håndtere både avfall og miljøfarlige stoffer. Det finnes ikke noe hyggeligere enn et pent og gjennomtenkt arbeidsmiljø der alle kan håndtere avfallet på best mulig måte. Det inspirerer til handling.

källsortering
Store avfallsvolumer

Når det gjelder store avfallsvolumer, f.eks. metallspon, tre, kartong og papp, har vi flere ulike versjoner av tippecontainere og containere i størrelser fra 150 til 3000 liter. Med eller uten lokk og alltid lette å tømme, enten automatisk eller ved hjelp av en spak. Hvis de har hjul, er det enkelt å rulle dem selv. Ellers kan du flytte dem med jekketralle eller gaffeltruck.

Miljøfarlige stoffer

Det er viktig at miljøfarlige stoffer som kjemikalier, syrer og væsker oppbevares sikkert. Til det er våre brannisolerte og låsbare kjemikalie- og miljøskap et smart valg. Vi har flere ulike modeller og størrelser som passer til små eller store flasker, fat og gassflasker.

Skapene er konstruert med naturlig ventilasjon og kan også flyttes med gaffeltruck. Ved håndtering av brann- og miljøfarlig avfall er valg av sorteringsbeholdere spesielt viktig. Vi har en rekke ulike ståltønner som gir sikker oppbevaring og transport.

Plastbeholdere

For mange typer industri, næringsmiddelproduksjon, storkjøkken osv. passer plastbeholdere best til oppbevaring og avfall. De er lette å skylle og rengjøre. Vi har også beholdere med fotpedal, noe som gjør dem enklere å åpne når du har hendene fulle. Ved å feste klistremerker på beholderne blir det enkelt å se hvilket avfall som skal kastes hvor. På kjøkkenet er mange flinke til å kildesortere, men her ønsker folk løsninger som er både praktiske og estetiske. Det har vi også!

Estetisk på kontoret

På et kontor er det ofte tilgjengelig plass og antall ansatte som avgjør behovet for gjenvinnings- og sorteringsbeholdere. Dessuten vil dere jo at de skal passe inn i kontormiljøet. Vi har et bredt utvalg størrelser og stiler for ulike bruksområder. Velg mellom ulike materialer, former og farger, slik at beholderne passer til resten av interiøret.

Sjekk utvalget vårt – eller kontakt oss, så hjelper vi deg!

 

;