Velg rett lagerhylle til din arbeidsplass


Gerdmans har et bredt sortiment av lagerhyller til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hva skal din hylle kunne tåle? Hvilket miljø skal lagerhyllen stå i? Kanskje har du bruk for mere lagerkapasitet i fremtiden? Her er noen gode tips! 

1. Hva skal hyllen din kunne tåle?

  • Hvis du har et lager med kontinuerlig bruk, se etter et hyllesystem i stål med høy lastekapasistet. Hver hylleplate har sin maks vekt, akkurat som seksjonen i sin helhet. Det kan lønne seg å velge premium første gang, så slipper du å bytte senere. Gerdmanshyllen er en bestselger, som klarer 1200 kilo per seksjon. Robust. 

  • Til et kontor, rengjøringsrom eller et annet rom, som skal oppbevare lettere produkter og varer, kan en enkel lagerhylle brukes. F.eks. Tidan i ubehandlet, massivt, FSC-sertifiseret råvare. 

2. Hvilket miljø skal hyllen stå i?

3. Tenk fremover!

  • Gerdmanshyllen og lagerhyllen Flex er fleksible hyllesystemer, som er lette å utvide etter hvert som bedriften vokser. Du kan supplere med tilbehør som flere hylleplater, verktøytavler eller et helt arbeidsbord i din Gerdmanshylle.

4. Vi hjelper deg med å planlegge

  • Gerdmans hyllekonfigurator gjør det enkelt for deg å planlegge og maksimere lagerplassen og lagerlokalet. Velg høyde, bredde, dybde, farge, antall hylleplater og seksjoner, så finner hyllekonfiguratoren frem en innkjøpsliste, som du skal bruke. Til hyllekonfiguratoren!

5. Enkelt å montere

  • Gerdmanshyllen er enkel å montere. 99 % av våre lagerhyller kan monteres uten verktøy.  ;